- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
Ha eléred a 260at, megint határ (4*260=1040), ezért 250 fölött meg le kell venni 3ra, hogy ezer alatt maradj. Procinak 1,5V a memónak 2,1V még elmegy. Fölötte is megy, de már veszélyes hosszú távon.
Látom egyforma procink van. Nekem fesz emelés nélkül 2600 körül ment. 1,55Von 2850 még stabil volt, de alapon járatom.[ Szerkesztve ]
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
szipak
tag
hali!
lenne nehany kerdesem, mivel nemreg valtottam konfigot es kicsit le vagyok maradva a barton tuningnal
abit kn9, orleans 3200+ (10x200), ac freezer pro, 2x1g 533 micron, msi 7600gt, enermax 300as tap.
eddig 2250ig jutottam, szerintetek mi a realis es mire figyeljek? memokrol olvastam, hogy alapbol szeretik, ha kicsit tobb feszt kapnak, esetleg tapasytalat valakinel hogy meddig mehetnek ezek a modulok?
elorei is kosz
-
LALA_kiraly
őstag
Én hasonló konfiggal 2600ig jutottam alapfeszen a procival, fesszel 2850ig volt stabil. A lapod jobb nem is lehetne a tuninghoz, de gyorsabb ramok kellenének. A kingmax 1066osok nálam 1160ig mentek, az neked is jó lenne, és "fillérekbe" kerül
50/1160-447 Találkozhatunk: 21, 22.ker
-
Tom5
addikt
Létezik Manchester magos egymagos A64 3000+ (S939) ???
-
power12
csendes tag
Miért van az, hogy az agyontuningolt gépem linuxos memóriateszttel nem talált hibát, de a windows kékhalállal indul?
A64 3000+@2300Mhz - nem alap fesz 9x255MHz[ Szerkesztve ]
-
Taki33
csendes tag
Már a A64 X2-esek klubja topicba kérdeztem de hátha itt lesz valaki aki tud segíteni. A gondom hogy nem találok leírást a procik kódneveihez, vagy vmi adatbázist ahol a gyári számhoz tartozó kódnevek vannak megadva. Ami itt a fórumon van az jó, csak az a baj
az új procik jelölései nincsenek benne. Ha valaki tud légyszi segítsen. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ott van a stepping, ha veszed a fáradságot és bepötyögöd Google-be a proci nevével együtt azonnal megtudod azt is hogy mi a kódneve, 2. vagy 3. linken biztos le van írva, de az absz. lényegtelen, a stepping a fontos, aki ért hozzá az meg úgyis tudja melyik stepping milyen fantázianév alatt fut.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Taki33
csendes tag
válasz VaniliásRönk #418 üzenetére
Na igen ez szép és jó de 2 – 300db procinál már elég macerás!
Ezért kérdeztem, hogy nincs-e valami adatbázis ahol ezek megvannak!
Egyébként én úgy tudom, hogy az OPN kód két utolsó betűje jelöli! -
VaniliásRönk
nagyúr
Milyen 300db?
Egymagos AM2-esből van Orleans (F2, F3 Athlon) meg Manila (F2 Sempron), kétmagosból meg Windsor (F2, F3) és Brisbane (G1, G2), ez négy.
754/939-ből is van összesen 4 ha jól számolom, ebbe azért nem kell beleszakadni.Szerk.: A CPU-n lévő OPN kód utolsó 2 betűje jelöli a steppinget, a kódnév attól is függ hogy milyen CPU-ról van szó. (Sempron, Athlon 64, Athlon 64 X2)
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Taki33
csendes tag
válasz VaniliásRönk #420 üzenetére
Oké akkor az alábbi linken lévő procikról megmondanád, hogy
melyik milyen kódnevű? [link][ Szerkesztve ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Zsoo80
tag
-
Taki33
csendes tag
válasz VaniliásRönk #423 üzenetére
Na ja eddig még nem érzek semmi különöset, igaz az örültek is ezt mondják
magukról! Na de elárulom hogy vmikor 2-3 éve írtam egy AMD Athlon 64+ And Tuning nevű progit ami mutatta az akkori procik tulajdonságait és a különböző
FSB –hez tartozó RAM beállításokat. Tehát ezért kellene a procik kódneve![ Szerkesztve ]
-
Taki33
csendes tag
válasz VaniliásRönk #426 üzenetére
Mikor megőrültem, Ezt szültem!
Jó szórakozást hozzá!
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
néha kicsit "furán" viselkedik az CPUm, egy 3700+os Sandiegorol van szó.
Core center fut a gépemen, és észrevettem h néha az alapjáraton 200as FSB szorzó visszaesik 166. Restart után ujra 200on megy, hibát, fagyást eddig nemtapasztalam.. de nemtudom h mitöl lehet,és szerintem nem egészséges ha a CPU fogja magát és 2200Mhz-rol "magát" visszaosztja 1800ra ha kedve van.
[link]
Itt a "hiba" amiröl beszéltem
Eredetileg a 166 helyén 200nak kéne ugye lenni.. néha fogja magát és lemegy ennyire, és csak restart után áll vissza...
Mi lehet ennek az oka?Köszi előre is!
-
-
-
Hooper
őstag
Van valami ötleted, h mi okozhatja? Mondjuk mostvolt nemrég ramcsere a gépben, 2*512 Kingmax CL 2,5 öst váltottam le 2*1024re, de elvileg ugyanabbol a fajtábol, de lehet h mégis az kavar be valmit? Előtte nemvolt ien..
(Ha a CnQt leszedem gondolom ugrik a ventiszabályzás ugye? mert max Rpm en borzalmasan hangos a Freezer hűtő) -
-
törölt tag
Sziasztok !
Bár nem mai játékos.. mit lehet kihozni egy 3700+ -os San Diego-ból ?
Milyen, kategóriájában mennyire izmos játékos, és mennyire lehet húzni ?
Játék úgysem támogat (még) hatékonyan több magot, így erre gondoltam, a 3000+ helyére.
Főleg HL2 .. semmi extra. (CS:Source)
-
pluhm
aktív tag
válasz #40935168 #443 üzenetére
Üdv!
Én egy 2500+-os bartonról váltottam 3700+ Sandiegora. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 2810 Mhz-n jár stabilan a ramok (2X1GB) így visszaosztva 333-ra pont elérik a 400-at. Szerintem egy közepes videó kártyával (6600-7900 X800-X1950) a HL2-t fullon tudot futtatni. Nekem 7900-el a mai játékok is szinte kivétel nélkül High-on mennek, úgy, hogy minden be van kapcsolva (aa, nsync...stb.)-kivétel a Crysis (mármint a demója), mert az nagyon proci limites, az csak medium-on megy.
-
pluhm
aktív tag
Előző hozzászólásoban írtam egy hatalmas hülyeséget..nsync...természetesen vsync-re gondoltam.:-)
[ Szerkesztve ]
-
pluhm
aktív tag
Annak ellenére írtam a baromságot, hogy megrögzött metalista vagyok ráadásul....
-
qdak
addikt
"a mai játékok is szinte kivétel nélkül High-on mennek, úgy, hogy minden be van kapcsolva (aa, nsync...stb.)"
ez jo , ne haragudj, de olyan jót nevettem, mással is előfordul.
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz VaniliásRönk #449 üzenetére
Úgy tűnik ez volt az a topik, miért nem olvasok vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest