Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drzozo

    senior tag

    válasz dudika10 #7252 üzenetére

    Hogy melyik? Kb. az összes, amit ajánlani szoktunk (legalábbis a normálisabb fajtából). Igazából ez a hozzászólás már régóta kikívánkozott belőlem, bár megmondom őszintén, szívesebben írtam volna a "TI" topicotokba.

    Olvastam korábban, valahol tanítasz, így kétségem nem fér ahhoz, hogy tényleg jártas vagy a témában. Na de amikor meghallom Tőletek, hogy a Sennhesier HD201, Maxell Retro, meg a Pioneer SE-M290 (mind 10k alatti fejhallgató) hangminőségben veri még a high-end gamer fejhallgatókat, plusz a Beats-et is, na akkor falnak tudnék menni. Hallottatok Ti már egy Pioneer-t megszólalni? Volt már a fejeteken (csak mert akkor nem mondanátok ekkora f*szságot)? Annó én ezt váltottam le egy 5.1-es gamer fejesre. Lehet, hogy az én fülemmel van baj (és r*hadtul rosszul hallok, bár sosem volt baj vele), de megváltás volt a gamer-t hallgatni (maximum kényelemben nehéz lekörözni az M290-et), mivel sokkal tisztábban, hangosabban és szebben szólt. Tény, hogy azért az árért ezek ajánlottak, de hogy egymással összehasonlítva megalázza a fentieket? Ki van zárva.

    "SS Siberia V2 ajánlást egész sokszor látni a topikban, mi is ezzel a probléma?"

    Hogy mi ezzel a probléma? Egész egyszerűen az, hogy Mi nem ajánlunk SS-t (maximum végső esetben, különleges igények esetén, lásd neckband). 1 emberről tudok csak, aki megrögzött hívőjeként ajánlja, majd rögtön jönnek kapásból a hozzászólásaink utána, hogy ne.

    "Továbbra se értem, hogy ez a topik mit keres a fórum szakmai részében..."

    Mi sem, hogy Te itt mit?! Ha a multimédia szót megpróbálnád csak egy minimálisan (tágan) értelmezni, akkor rájönnél mit keres itt.

    "Nem mellesleg a milyen fejhallgatót vegyek topic nem szakmai segítségnyújtó, hanem 10+ ember önnön chatszobája, és ha csak meghallják a játékra/5.1 szavak valamelyikét, olyan sikoltozásba kezdenek, mint a tyúkok, mikor róka van a közelben."

    Mennyire igaz... Annyira, hogy kár lenne tovább ragozni. Bár a 0-24 chat mellett ("-te vagy a hülye", "-nem, te vagy a hülye", "-nem nem, ti mind a ketten hülyék vagytok, én vagyok az okos") meg lehetne említeni az egymás szapulását (esetedben még az ignorálás is szóba jött valaki részéről), a leendő vevők minél parasztabb módon való kioktatását, ha kérdése nem felel meg kénye kedveteknek. Ez aztán a színvonal és szakmaiság. Segítségnyújtásból azért valószínűleg sokan megbuknátok, javaslom, nézzetek át más topicba és tanuljatok.

Új hozzászólás Aktív témák