- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vemy
csendes tag
http://ipon.hu/webshop/product/sennheiser_rs_170/297365
Ehhez mit szóltok? Elvileg ez is tud térhangzást, ráadásul vezeték nélküli ami nekem fontos, és ahogy olvasom zenére is jó.
-
anytime
őstag
-
aProPeti87
aktív tag
válasz anytime #6103 üzenetére
Amikor nézegettem teszteket mert én is nagy fejhallgató lázban égtem akkor olvastam erről is pár tesztet és dicsérték mindenhol ezen kívül mást nem nagyon tudok róla szerintem nem lehet rossz . Főleg hogy adnak mellé egy horgásztáskát is
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
anytime
őstag
LOGITECH G930 33k-ert?
Vatta uj, bontatlan, 2ev garival, tul jol hangzik -
drzozo
senior tag
A SH RS 170 100%, hogy jó, a Sonyról most elolvastam egy-két tesztet, bár nem sok van róla, inkább csak értékelés. Én már csak azért is a Sennheisert venném, ha már ennyit kiadsz érte, azt a plusz 5 ezer forintot kuporgasd csak össze valahogy.
Mondjuk a Sony virtual 7.1-es, ahogy látom. SH-val tuti nem lősz mellé. Max. rendeld meg a Sony-t online, és ha nem tetszik, állj el a vásárlástól, küldd vissza. Esetleg olyan boltban vedd meg, ahol van a Sennheiserből is, így ráfizetéssel (ha a boltos engedni) ki tudod hozni azt (ergo kipróbáltad mind a kettőt).[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
válasz anytime #6106 üzenetére
Az eloreutalasos rendszer nem tetszik, az ar azonban tenyleg jo!
-
Shodan
addikt
válasz anytime #6108 üzenetére
Ő árul logiteches kuponokat is, ha tuti biztosra akarsz menni vedd meg azt és azután meg tudod rendelni a logitech oldaláról fél áron a füles.
Én K800 billzetet akartam így, csak sajnos a magyar kiosztásút már nem árulják.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
aProPeti87
aktív tag
Nem én árulom és nem is ismerem az eladót csak láttam hogy nem rég jelent meg a hirdetés és elég jó fejesek vannak nagyon jó áron ,hátha pont valaki ilyeneket keres!
[link][ Szerkesztve ]
-
piko88
tag
Sziasztok!
Gamer fülest szeretnék venni, hála a fórumnak már sikerült 2 darabra leredukálni.
http://ipon.hu/webshop/product/steelseries_siberia_v2_for_ps3/185852
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_vengeance_1500/200593
Kérdéseim:
A steelseriest tényleg használhatom PC-hez és PS3-hoz is?
Melyik a jobb választás?
A steelseries 5.1-es?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv, Piko
-
drzozo
senior tag
Igen, a linkelt SS támogatja a PS3-mat is. Viszont ez csak "sima" stereo, nem pedig virtuális 5.1/.7.1.
A CV 1500-at pedig csak PC-vel tudnád használni, ellenben az virtual 7.1.Ha a kettőt kombinálni szeretnéd, akkor kicsit mélyebben bele kell nyúlnod a zsebedbe.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ami 5.1, wireless és ajánlott, az majdnem 45k fölött kezdődik. Ha nem fontos a PS3, akkor a CV1500 ajánlott ebben az árkategóriában. Attól feljebb lépés már csak 35k fölött van.
Ha mindenképpen wireless kellene, akkor ezt 20k körül megkapod. Különösen ajánlott (SBX Surround positions audio in a 360-degree sound stage that's much more realistic than standard 5.1 and 7.1 solutions). Tsebacsi kollegánál leinfózhatod a fejest.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Pár nappal ezelőtt pont beszéltük, hogy mi a különbség a kettő között, olvass kicsit vissza. Ha jól emlékszem csak a csilivili kiegészítőkben különbözik, egyéb paraméterek majdhogynem teljesen ugyanazok.
Neked kell eldönteni, hogy mihez akarod használni. Ha fontos, hogy tudj benne mozogni az egész házban, akkor egyértelműen a Rage. Ha fontos, hogy PS3-hoz is tudd használni, akkor a Siberia sem rossz beruházás. Egyébként PC-hez, ha nem akarsz mozogni a gép körül, és van rá keret, akkor a CV1500 best buy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
mármint mihez képest? corsair hs1 nekem 1,5 év után beadta a kulcsot, így bármennyire is jó volt mínusszal kezdett. wrath mellett szólt a mozis THX támogatás. őszintén szólva ha most vennék lehet gondolkoznek a rage wirelessen. olcsóbb is, hangzásban nem tudom van e akkora különbség, extrák viszont jobban vannak. 16 óra akksi idő, a sima jack csatlakoztatasi lehetőség, és a személyre szabható világítás (illetve kikapcsolása) nem elhanyagolando dolgok.
-
RMZ250
senior tag
-
drzozo
senior tag
válasz aProPeti87 #6137 üzenetére
"Én ezekre 3 hetet vártam minimum, és semmi."
Éppen az ilyenek miatt. Megint más hivatalos oldalról megvenni, mert onnan nagy valószínűséggel biztos kihozzák, csak várni kell rá, plusz neten előre kell fizetned.
[ Szerkesztve ]
-
piko88
tag
válasz aProPeti87 #6133 üzenetére
Kaptál számlát? A garanciát hol kell intézni?
-
adolfka00
tag
válasz aProPeti87 #6141 üzenetére
Sziasztok lenne még 1 jelöltem amiről szeretnék véleményt egy Logitech G930 személyében vagy ez is olyan mint a G35 ?
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
RMZ250
senior tag
válasz adolfka00 #6142 üzenetére
Egy lényeges különbség biztos van a G930 rádiós "szerintem"
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy egy drága rádiós fülesnél vajon megvan az az alapzaj, sistergés ami egy no name radiósnál Pl.: az enyémnél(Vivanco vagy mi)
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
aProPeti87
aktív tag
válasz adolfka00 #6144 üzenetére
Én annak idején használtan tudtam volna venni G35 öt de a gyenge műanyag pántja miatt mondtam le róla szinte mindegyiken eltörik .A G930 szerintem semmiben nem tér el tőle azon kívül hogy ezt a műanyagot fémre cserélték és vezeték nélküli szerintem nincs alapzaja ahol teszteket olvastam ilyeneket nem olvastam sehol.
-
adolfka00
tag
válasz aProPeti87 #6145 üzenetére
Akkor a CM Sirius lesz meg véve
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
lovi27
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy Creative Tactic 3D Sigma mikrofonos fejhallgatót. A fejhallgató jó, de a mikrofon nagyon halk. Mindent maximumra tolva is csak kiabálva van normális hangerő (pl. Skype-on, de más programokon is.). Van ötlet vagy csere? -
lovi27
addikt
válasz aProPeti87 #6149 üzenetére
Igen fel van. Úgy néz ki a hozzáadott USB hangkártya a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest