-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesomatee
tag
Viszont egyszerűen nem találok normálisat az árkategóriámon belül. Akár használtat akár újat:/
-
eami
veterán
most váltam meg a corsair hs1emtol és épp creative 3D rage wireless fejessel szemének, de annyit emlegetitek itt az 1500at hogy lehet megint inkább azt veszek :-P az biztos hogy kényelmes mert az előző is kb ugyanilyen volt. Dolby vs. creative 3D. Ha belférne a creative wrath wireless akkor a THX miatt tuti inkább azt választanám, de így most megint elbizonytalanodtam :-\
-
Tesomatee
tag
Ezen teszt alapján nekem jónak tűnik a thermaltake füles. Vagy van valakinek valami nagyon intő mondata róla?
-
drzozo
senior tag
válasz Tesomatee #5703 üzenetére
De ne magyar teszteket olvass róla, hanem angolt. Pár hete én is megjártam ezt az utat, kb. vagy 15 fejesről olvastam legalább egyenként 15 tesztet (kb. amit csak kidobott a google). Ha jól emlékszem kevés a bass a TT-ben. De mint mondottam, 2 ezer forinttal drágább a Corsair, és messze jobb beruházás. Tesztek alapján -kövezzetek meg érte- , ha nem is 100%-osan, de van olyan jó, mint a G35, hidd el (mindkettő virtual 7.1 és nem kell hozzájuk külön hangkártya).
[ Szerkesztve ]
-
Tesomatee
tag
Igen olvastam amiket írtál! Csak annyi a baj h corsairt nem tudom használtan megvenni. A tt-t medig megkapom 9ért még garanciával. :/ Amiket írtatok aszerint én is venném a corsairt örömmel... De max 15ért
Te végül mit választottál a sok közül? A sirius-os HOLY SHIT nekem is tetszetősen hangzott de arra sincs 35ezrem Használtan pedig szintén nincs... -
Exo123
csendes tag
g35-re érdemes lenne lecserélnem a sennheiser pc350 et?
-
drzozo
senior tag
válasz Tesomatee #5705 üzenetére
Figyelj, én speciel ritkán veszek használt műszaki cikket, és nem is szívesen ráadásul, ha csak nem tudom kellőképpen lenyomozni az eladó "előéletét". Az egy dolog, hogy van rá garancia, de ha pl. leejtette párszor, ráült, arra sajnos nem vonatkozik. Gyanítom, hogy a TT garanciáztatása (ide oda küldözgetéssel) hosszas időbe telhet, mivel kb. szerintem csak Pesten tudok elképzelni maximum márkaszervizet.
Esetleg még itt van ez, hátha olcsóbban is meg lehet vásárolni valahol.
Ha ez sem, én inkább a Creative-ot venném a RAGE-t, ha van 16 ezer környékén, ha nincs, akkor az Alpha. Ha viszont inkább kockáztatsz, akkor 9 ezerért használtan a TT-t. De abban sajnos benne van, hogy feleslegesen kidobsz 9 ezret.
Eddig úgy voltam vele, hogy a Sirus Storm 5.1-et veszem, de hamarosan váltani fogok asztalira laptopról, úgyhogy még gondolkodom a Tiamaton.
Exo123: szerintem nem.
[ Szerkesztve ]
-
Tesomatee
tag
válasz aProPeti87 #5710 üzenetére
Ez surround? Van tapasztalatod vele? Faszán szól játék/film alatt? Zenéhez és gitárhoz úgyis ott az AKG-m.
[ Szerkesztve ]
-
aProPeti87
aktív tag
válasz Tesomatee #5713 üzenetére
Igen 3D surround ,de nekem 1 el újabb van a Rage de teljesen jó mindenhez ,főként játékokhoz használom és megvagyok vele elégedve .Érezhető mindig hogy ki merről próbálkozik támadni
[ Szerkesztve ]
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
Tesomatee
tag
válasz aProPeti87 #5714 üzenetére
Mennyi idő alatt hoznák házhoz(pest) külső raktárról?
-
drzozo
senior tag
válasz aProPeti87 #5716 üzenetére
Borsod, sorsod.
-
Tesomatee
tag
Egy 43/0-ás hardveraprós felhazsnálónak mennyire szívesen utalnátok előre? Be merjem vállalni egy charcharias-ért?
-
Tesomatee
tag
Egyébként a barracuda se jó notihoz ugye? Annak is kéne külön hangkártya...Vagy tévedek?
-
Tesomatee
tag
Én is akarok olyat T.T De egyébként úgy néz ki charcarias lesz
-
Tesomatee
tag
Használtka De remélem jó választás lesz
-
nagyúr
Most hozta meg a futár a Rage-et. Este már írok egy tesztet róla (megint ), de egyenlőre csak cs 1.6 alatt. Majd a hétvégén ha lesz időm csinálok egy BF3-at is.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
deedee
őstag
üdv
olyat tudnátok ajánlani, amit rá lehet kötni br- ,dvd-, vagy médialejátszóra? esetleg a tv megfelelő kimenetére?
valós 5.1 érdekelne elsősorban, a józan ész határáig az ár nem számítthx
-
elodman
aktív tag
Haho
Skype-hoz tartós, jó hangú (pár ezer Ft-os?) fejhallgatót mikrofonnal tudtok javasolni?
(Szóval semmi extra hangélménybeli elvárás asziszem nem szükségeltetik eme célra.)
köszi és ave!
-
elodman
aktív tag
válasz kingpython #5732 üzenetére
köszi tökre kakukk, szultán, kobra!
az eladókban többnyire nem bízom (ha nem hülyék, akkor épp csak a legdrágább cuccot javasolják) bár akadt kivétel.
-
danikaxXx
csendes tag
Hello mindenki!!
Épp gamer fejhallgatót szeretnék venni és tanácsot szeretnék kérni!
Max. összeg amit áldoznék rá: 10.000 Ft!
Néztem egyet ami elég jónak tűnik (HP XA490AA) számomra, és szeretném megkérdezni, hogy megéri-e ilyet venni?
Ha nem akkor tudnátok mást ajánlani ugyanilyen kategóriában[ -
gpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Vezeték-nélküli fejhallgatót szeretnék filmezéshez és játékhoz. A következők közül melyik lenne a jobb? (Vagy esetleg más javaslatot is szívesen fogadok 20.000 Ft-ig.)
AKG K912, Panasonic RP-WF950E-S, Media-Tech MT3551 - REGULUS, Philips SHC8535, Sony MDR-RF810RK.
Előre is köszi. -
drzozo
senior tag
válasz danikaxXx #5734 üzenetére
gpeeter: Esetleg ez. Bár az általad említett márkák nem "gaming" jellegűek.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Tsebacsi #5737 üzenetére
Csinálni kellene egy ilyen összefoglalót nekünk is, mint ahogy az a sima fejes topicban van.
-
whYz
őstag
Steelseries Siberia v2-n szeretnek fulparnakat cserelni, mert mar foszlik a mubor. Valaki tudna ebben segiteni? Hogy lehetne levenni a regit? Illetve milyen meretu fulparnat kellene vennem hozza?
-
sultansmith
senior tag
-
nagyúr
válasz cskamacska #5746 üzenetére
Valami minimál igazság van benne, a Bose on-ear fülesemhez 2 másodperc alatt találtam csere fülpárnát (nem csak a steel csinál fost, ez is foszlik ).
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest