Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz ricsi8800gt #2951 üzenetére
XP-n, miért???
Egy újratelepítést akarok megúszni. Kéne valami Uninstall/Repair program.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz ricsi8800gt #2953 üzenetére
Leírtam elég érhetően azt hiszem.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
kisza25
félisten
válasz ricsi8800gt #2955 üzenetére
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Johni5
őstag
Nem 3DMark 01 Ricsi!Uninstallal szedd le,utána töröld a mappát kompletten.Ha ez nem elég,regeditből is töröld ki.
-
törölt tag
980 ti xtreme giga 1573Mhz gpu
Vaild[link] -
kisza25
félisten
ilyenkor mi van? nem is meri fel a VGA-t?
gtx 950 75W[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Firestrike listára kérném:
Crimson 16.7.2
CPU órajel: 5000 MHz
CPU hűtő: Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme
Sapphrie R9 390 NitroKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #2967 üzenetére
Segáz.., ilyenkor elmented és majd shotolod legközelebb proper CPU-Z ablakokkal, teljesen megszoktam már mert határon brummogós körökhöz tiltom a netet és csak később validálom pl..
(#2969) hackeeeee:
Addig jó amíg félted kicsit a vasat/VGA-t, amint ez megszűnik abban a pillanatban fogod szétbarmolni.., szóval nincs ezzel semmi probléma!
Ilyenkor az első legyen amikor bedobja az eredményt hogy save.., majd utána minden más.. nyomsz a VGA OC-ra egy resetet stb..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #2969 üzenetére
Elfelejtettem, ha elfogadsz egy baráti jó tanácsot.., shotold le a lista elsőséget hogy "ilyen is volt" ..., jones nekem egészen 4 napot engedélyezett a 2011es lista élén aztán megjelent egy 16szál + Nano párossal és közölte hogy csak az egyik épülő munkáját tesztelte..
Megjegyzem épp most volt róla cikk hogy elkészült a CRT modja.., képek alapján esélyesen az volt a config amit akkor tesztelni szeretett volna... Nanoból kiindulva, persze kizárólag 2011esben..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #2967 üzenetére
Közben mégis ment róla valid, csak ugye a vga driver.. Bakker.. Valid link hozzá.
Így esetleg felkerülhet listára?
@Habugi: Én megcsináltam a printscreen-t, majd reset, power off.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
R3laX
addikt
Heló!
Vmiért mostanság Fire Strike-ban physics tesztnél ugyanúgy 4.6-on nem 8660pontot kapok, hanem 8350 körül. Lehetséges az új 3DMark verzió miatt van, illetve ami új még az RX 480-as kártya. Van vmi tippetek, mi lehet a gond?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem nem, nem is kell.. Most már a legfrissebb 16.7.3-mal is lehet valid-olni.
Hát, innentől ez egy jó kérdés.. Nálam nem történt változás a TimeSpy-jal jövő frissítéssel sem.. Simán benne van, hogy lehet, hogy valami mégis elhúzza az erőforrást a háttérben, és ez lehet a gond. Bár ez csak tipp.
Véleményem szubjektív...
-
jones965
Modder
Kedves Amilo02!
Mint látod, az utolsó 3 hozzászólásod eltűnt, ezeket töröltem, mivel nem a topik témájához tartozik. Ezekkel a ram/cpu/vga/stb topikba fáradj,ott biztosan örülnek majd neki. Itt sajnos ezeknek nincs helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest