- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Kindle
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #15759 üzenetére
Köszönöm, hát nem nagyon akar többet menni sajna, még nem éreztem rá az ízére, ha jönnek a hidegek s lessz időm persze megpróbálok javítani mindenképp, jó lenne ha vhogy 1000mhz et ki tudnék csalni belőle, de egyenlőre 900 fölött már nem nagyon akar menni, feszelni meg nem nagyon akrom gyári hűtéssel.
Más alaperedmény:
Hűtés, proci víz. vga, gyári.(gtx580lightning) proci 4000mhzvga
-
Habugi
addikt
válasz ricsi8800gt #15762 üzenetére
Vantage CPU tesztje egyébként a húzott FX-ek réme, a legkisebb instabilitást sem tűri meg..
Amennyire láttam az utolsó eredményeidet, végülis 2-3 kártya után az a Lightning ami most nálad van elég jól szuperál, a régi ASUS 280X-edet simán hozza!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ricsi8800gt
addikt
-
Habugi
addikt
válasz ricsi8800gt #15765 üzenetére
Nem tudom mennyi időd volt tesztelni eddig, vígasztaljon a tudat, hogy 4.5-ön simán fogja hozni az 5Ghz-es Ivyt, sőt..
(#15764) fRooStzzZ:
Elképzelhető, láttam egy pár 1300as példányt, képről ofc..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
joshua7
veterán
válasz daveoff #15769 üzenetére
Ez így igaz. Gyors pillantás a hwbot adatbázisra ezt mondatja. Ahhoz, hogy meglegyen 28500 körüli cpuscore, az alábbi frekvenciák kellenek:
2500K - ~5.4GHz (saját tapasztalat, ugye)
3570K - ~5.1GHz
4690K - ~4.9GHz
6600K - ezzel egy darab eredmény sincs még föltöltveSemper Fi
-
Habugi
addikt
válasz joshua7 #15771 üzenetére
Érdekes, azt hittem jóval jobban harapnak az újabb architectúrák és/vagy a 3DMarkok/Physics tesztek hálásabbak értük. Itt egy 4.6os 6600K: [link]
Cirka 4.7 körül meg is lett volna az általad említett érték.
-
Habugi
addikt
válasz daveoff #15773 üzenetére
Hát a 4.6Ghz-es 6600K azért nemhogy befogta az 5Ghz-es 3570K-t de még meg is verte, mindenesetre nagyobb difire számítottam.
Skylake topicban az utóbbi napokban egyre többen játszanak "5Ghz-eset..", előbb-utóbb csak behullik majd ide is egy-két Physics eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz Habugi #15774 üzenetére
Amit linkeltél, ott 4,6GHz-en van meg a 28k physics pont, szóval 4,5GHz-en nem lenne meg, én így gondoltam. A 3570K meg szerintem hozza 5GHz-en a 28k-t. Biztos, hogy jobb az újabb, de nem annyival, amennyire Te gondoltál, ráadásul 4690K-ról volt szó eredetileg, közben meg váltottunk 6600K-ra...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Habugi
addikt
válasz daveoff #15775 üzenetére
Meg ne haragudj.., csak ne lenne mindig ilyen nehéz veled..
ricsi8800gt 5Ghz-es 3570K eredménye: 27086
4.6Ghz-es 6600K: 28149Ha visszaolvasol látod hogy a 6600K-t kizárólag joshua7 kedvéért kerestem ki, azt pedig az előző postban elismertem hogy jóval nagyobb difire számítottam, persze ettől még rákontrázhatsz ahányszor csak szeretnél..
-
daveoff
veterán
válasz Habugi #15776 üzenetére
Velem nehéz? Mindig? Nem is!
Én 3dmark oldalon néztem eredményeket, direkt nagyjából azonos konfigokat kerestem, amiket én néztem ott az 5ghz-es 3570K 28k pont felett kapott, én abból indultam ki, úgyhogy itt van a kutya elásva....
Nem akarok én semmit kontrázni, itt be is fejezem a témát. Te meg mindent támadásnak veszel? Azt hittem beszélgetünk....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
ricsi8800gt
addikt
Az már biztos hogy ezzel a 4690K-procival nem kell nagyon feszengenem mert max a 4.5 Ghz lesz meg aztán satu,Mármint ugy satu hogy felfele órajelben.
Igy aztán a 3570k biztos jobb.
Ha ugy fesszük 4.5GHz menne mind kettő 3570K/4690K akkor az utóbbi jobb de 5Ghz az ezzel nem lesz megOpel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
04ahgy
nagyúr
Szorítkozzunk már a tényleges Vantage eredményekre a topikban, mert az off az kicsit idegesítő!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
ricsi8800gt
addikt
Még annyit és OFF a téma.
4.5-lett 25542 a cpu score a 4690K-val.Ami azt mutatja hogy a 3570K ment 4.7 GHz és akkor csinált 25-26 ezer köszti cpu scorét.OFF a téma.
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
trek81
senior tag
válasz gainwardgs #15784 üzenetére
elég gyenge az a proci
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
trek81
senior tag
válasz gainwardgs #15786 üzenetére
vantage nem kamu teszt és megmutatja sajna 4.8ghzén ez nagyon sovány
[ Szerkesztve ]
-
trek81
senior tag
válasz synthattik #15790 üzenetére
nekem vicc az egész --kiadása ennek az 1151nek valami fura van benne ...olyan nem végleges kiadásnak....
[ Szerkesztve ]
-
ricsi8800gt
addikt
Azt a gyengét azért el el viselném
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Johni5
őstag
GT1 és GT2 eredményeket kéne nézni,ott látszik,hogy milyen "gyenge" a 6700K GPU pontban alig 5e pöttyöt vert az 5820-ra.
Off vége részemről.nem szokásom kommentelni az "építő" jellegű kritikákat,de ezt most már én sem bírtam.Bocs![ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Johni5 #15796 üzenetére
Hol veri azt az 5000 pottyot? Azert ne tulozzunk...
Egyebkent en sem ertem, miert lenne gyenge. Mindennapos hasznalatra ez is ugy boven sok, mint az 5820K.(bar dragabb annal, amit a mai napig nem tudok hova tenni....)3D-s tesztekre nem idealis, legalabbis vizzel/leggel, bar oda az 5820K is csak egy atmenet, mert van mar 8 magos EX proci is. 2D-ben meg persze a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Eredeti játékok OFF topik
- Tea
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest