Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Franky2Ster #39451 üzenetére

    Nekem ami bevált:

    Langymeleg enyhén JAR-os vízben egy mikroszálas (a LIDL-ben láttam ilyet de aképen amit linelek Rossman felirat van tehát lehet ott is kapható ilyen) kendőt megmártva majd jól kicsavarva áttörlöm a képernyőt - és az egész tévét akár többször is majd kiöblítem hogy menjen ki belőle a mosogatószer és így is áttörlöm majd egy régi 100% pamut póló maradványaival szárazra törlöm de ha van ilyen mikroszálas ami száraz azzal is lehet.

    Egy a fontos MINDIG CSAK NEDVES puha enyhén mosogatószeres ronggyal szabad áttörölni, legalábbis addig ameddig még por van rajta különben ha szárazzal csinálod a porszemcsék össze is karcolhatják a felületét, és hogy minél kevesebb vegyszer maradjon rajta ezért szoktam jól kiöblíteni és még egyszer így is áttörölni és ezután jöhet a szárazra törlés az is finoman ne nyomódjon meg a kijelző.

    Ezek a bolti "hivatalos" képernyőtisztítók nem valók semmire ellenben jó drágák. Ez olyan mint a palackos sűrített levegő ami jó drága de legalább hamar kifogy helyette ajánlott inkább egy kompresszor egyszeri beszerzése.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák