Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Tudnátok nekem ajánlani egy 2.1-es szettet max 15k-ig ami elfogadhatóan szól és van hozzá távirányító? Nem zsinóros, hordozható.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Bár ez egy tizessel több, de nem tűnik rossznak. Tudtok véleményt mondani róla? Gondolom ez azért mélyet is nyom, a tévém hangszóróinál galaxisokkal jobban szólna.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis tanácsra lenne szükségem: Samsung HW-E350 -es soundbarja van valakinek? Tapasztalatok esetleg?
Gondolkodom egy ilyen vételén. Nincsenek extra nagy igényeim, szóljon tisztán, legyen mély és magas is,
a TV-m hangszórói botrányosak, ahelyett kéne valami amivel lehet rendesen filmeket nézni.Köszönöm előre is a tanácsokat
-
-
LLKobe
veterán
válasz kelzsoca #22503 üzenetére
Értem. Annyira nem vagyok otthon a témában. Akkor már csak egy kritériumnak kéne megfelelnie: távirányító.
Tudtok esetleg ilyet ajánlani ami aktív, elfogadhatóan szól, távirányítós, és belefér a 20-25k-s keretbe?Én még nem találtam olyat ami ezt mind tudná...
-
LLKobe
veterán
Sajna nem nagyon... Ugye egy sima 2.1-es hangfalat a tv-n csak a jack kimenetre tudom kötni. Az a tv fejhallgató kimenete, aminek a hangerejét csak menüjének a legmélyén lehet állítani, ami rohadtul nem kényelmes...
Ezért kell olyan aminek saját távirányítója van
-
LLKobe
veterán
Hát igen, a jó öreg zsilipsz... Igazából csak arra lennék kiváncsi hogy normálisan szól-e egy ilyen soundbar, nem kell iszonyatos hangerő a panel lakásba, de legyen mély, legyen magas, és tisztán szóljon.
-
LLKobe
veterán
Köszönöm Mindenkinek Mostmár van miből válogatnom
-
LLKobe
veterán
válasz Agyzuzo #22513 üzenetére
Nem akarom hülyének beállítani magam, de passz
Ezek találhatók a TV-men. (44.oldaltól vannak a csatlakozások)
Akkor a DIGITAL AUDIO OUT-ra dughatok amit akarok mi? Vagy ahhoz erősító kell?
-
LLKobe
veterán
válasz Degeczi #22515 üzenetére
Értem, köszi! Azért tűnt jó ötletnek ez a soundbar, mert van rajta hdmi in, az én tv-m meg elvileg támogatja a hdmi arc-ot, így működne vele rendesen.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Még mindíg vacillálok a hangfalak között. Lenne két újabb jelölt:
láttam hogy a Genius SP-HF 2020 -at eléggé szidja mindenki, hamar megdöglik, szar a mély. De vajon a Genius SP-HF 2020 2.0 -ás változata is ilyen gagyi?
A másik jelölt: Genius SW-HF 5.1 4500
Erről van esetleg tapasztalata valakinek?Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Köszi
Nem akarok kicsinyesnek tűnni, de sajnos az már nem fér bele a keretbe. Egy rendes nyaralásra gyűjtögetek, ez pedig egy "nem várt" kiadás, így a 35k sajnos most sok.A Genius SW-HF 5.1 4500 -ról tudsz nekem valamit mondani? Igaz 5.1, de a mostani is az, és csak 2.1-nek van bekötve, mélynyomó + két front hangfal, teljesen jó így.
Ezt ezzel is el tudnám játszani? Illetve a lényeg: a TV-men ilyen csatlakozások vannak, rá tudnám kötni ezt a geniust amin ilyen bemenetek vannak, mindenféle erősítő nélkül? (Úgy látom nem nagyon... )
Tudom hogy problémás vagyok, de a kis pénzemből a legjobbat szeretném kihozni.
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz Pete55555 #22554 üzenetére
Vennék én, na de komolyan. Csak szívok, mert nem találok olyat amilyen kellene Mutass egyet ami elfogadhatóan szól, rá tudom kötni a TV-mre, van távirányító hozzá, és max. 20-25k-ba kerül. Itt leteszem a nagy esküt hogy ma megveszem.
Ez rohadtul tökéletes lenne, minden igényemnek megfelelne, csak elmondásotok alapján kalap fos a minősége...
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz Pete55555 #22559 üzenetére
Lehet a távirányítóval állítani a fejhallgató hangerőt, ha bemászol 4 menü mélyére... A távirányítón lévő volume gomb a tv hangszóróit vezérli csak (ha jól emléxem)...
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Újabb jelöltem lenne, tudnál segíteni?
Ő lenne az. [link]
Ezt rá tudnám kötni a tv-re erősítő nélkül? Láttam van rajta sztereo és 5.1 bemenet is.
Ill. minőségéről tudtok valamit?Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat és segítséget hangfal ügyben
A hétvégén megvettem amelyiket a legjobbnak találtam, és nem bántam meg,
nagyon frankón szól. Ő lett a befutó, némi alku után jó áron meg tudtam venni.
Nem mai darab, de minőségi.http://hardverapro.hu/apro/olcson_elado_panasonic_sa-pt465_hazimozi_rendszer/friss.html
Ugyanilyen csak feketében.
Bocs a linkért, mobilról vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest