Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • samu2062

    aktív tag

    válasz xmad #46208 üzenetére

    Igazából teljesen rendben van,nekem eléggé bejön.Szépen szól és igen komoly mélyei vannak.Nem az a kiemelős,hanem rendesen mélyre megy.Szerintem a gyárilag megadott 50 hz-nél lejjebb.Ügyes ez a 2,5 utas megoldás.Az alsó hangszóró csak mélyet ad,a felső meg mélyközepet,de magasabban van vágva,mint az alsó.Gitár,ének,szinti,
    stb.
    szépen hallhatóak.A magasai szép csilingelősek.Filmre is jók,a mélyek akkor szólalnak meg,amikor tényleg olyan van a filmben,ami dörren,dübörög,nem szól bele pl. a beszédbe,így tisztán érthető.Összességében megéri az árát,bár néha ingadozó.70 alatt,mindenképpen érdemes számításba venni.
    A szolgáltatásai bőven elegek.Én állványon használom.Optikaival a tv-re,rca-val a lemezjátszó előerősítővel,meg a cd lejátszó van rákötve.A HDMI-ket nem használom.Az összeszerelése és a külseje is megnyerő.
    Természetesen PC-re kötve is szépen szól,de ez függ a hangkártyádtól is.Alaplapival esélye sincs kiadni amit tud,mindenképpen kell egy normálisabb hozzá.Ebben,ha érdekel a többiek tudnak segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák