Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Tin #19738 üzenetére

    Amig nem szanod ra azt a 15 percet, hogy megprobald a lehetosegekhez kepest kizarni az emberi tenyezot, addig igazabol nincs mirol beszelgetnunk.
    Van az a csoport, amelynek tagjai valltig allitjak, hogy eg es fold kulobbseg van, de ahelyett, hogy kiprobalnanak egy ilyen egyszeru tesztet mely nyilvan nem tokeletes, de az eg es fold kulonbseget konnyeden ki kene mutatnia ha mar valaki azt allitja, hogy egy tesco gazdasagos fulhallgaton is siman eszreveszi (ez nem Te voltal), ahelyett csak szajkozza a maga ostobasagat. Na ne akarj ezen csoport tagja lenni. :)

    Fogj egy flacet, melle egy lameet, kezzitsd el a sajat zenedbol a teszthez szukseges mp3-at (ha tenyleg kivancsi vagy, csinalhaatsz mindenfele minosegut es megnezheted, hogy Te milyen minosegig tudod megkulonboztetni oket), toltsd le melle a foobart es az abx reszet es mehet a teszt.
    Ha letoltesz veletlenszeruen ket filet mely ugyan azt a zenet tartalmazza, akkor senki nem garantalja, hogy tenyleg a formatumok kozti kulonbseget hallgatod meg.
    Az mp3-nak az a komoly hibaja van, hogy mai technologiai korulmenyek mellett mar nem tul hatekony, de olyan elterjedt, hogy lecserelni nehez volna.
    Az mp3=szar sztereotipia pedig pont ugyan olyan elterjedt sajnos mint az mp3. Pedig ha esszel csinalja az ember, akkor nem ez fogja jelenteni a szuk keresztmetszetet.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák