Hirdetés

Megjelent a Zvox új wireless headsetje, az AV52

Az 5.0-s Bluetooth interfésszel és 3,5 mm-es jackkel egyaránt beizzítható megoldás különösen büszke a zajszűrésére.

A Zvox egy új, AccuVoice szériás, vezeték nélküli headsettel gyarapította kínálatát, amely az AV50-es modell utódaként lép a színpadra; üdvözöljük köreinkben az AV52-t. A fejlesztések elsősorban az ambiens zajok szűrését, illetve az akkumulátor üzemidejét érintették, és mindkét halmazban jelentős – a brosúra szerint rendre 15 százalékos és háromszoros – javulásra számíthatunk az elődhöz képest.

[+]

A ketyere neodímium sugárzói a 15 Hz-től 23 000 Hz-ig nyújtózkodó frekvenciaválasz-tartományban dolgoznak, de a többi specifikációra nem igazán tér ki a termékoldal. Valószínű, hogy a fülpárnákat valódi helyett műbőrrel vonták be, az viszont egészen bizonyos, hogy a különböző kezelőszervek a készülékházakon nyertek elhelyezést.

[+]

Az aptX Bluetooth technológiával felvértezett újdonság két mikrofonnal érkezik, amelyek a fülegységekben rejtőznek, és a driverekhez hasonlóan (kikapcsolható) aktív zajszűrést alkalmaznak a környezeti lárma szanálására. A 1,5-2 óra alatt csurig tölthető, 600 mAh-s telepek nagyjából 24 órán át képesek működtetni az eszközt, de az 5.0-s Bluetooth kapcsolat 30 méteres hatótávolsága első blikkre kissé túlzónak tűnik, még ha meg is jegyzik, hogy a különféle tereptárgyak csökkenthetik ezt.


[+]

A feketében, fehérben, kékben és rózsaszínben készülő, összecsukható periféria leakciózott, 70 dolláros áron kerül kereskedelmi forgalomba, és tartozék gyanánt egy hordszütyőt, egy USB Type-C/Type-A kábelt, valamint egy jack dugós madzagot mellékelnek hozzá, így vezetékes módban szintúgy használhatjuk legfrissebb szerzeményünket. A garancia alapból 1 évre szól, de némi plusz költség fejében meghosszabbítható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zvox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés