Quadro RTX-szel érkezik az új Zotac barebone

A kompaktságra vágyó kreatív profik biztosan értékelni fogják a 2,65 literes térfogatú munkaállomást.

A Zotac egy új minigéppel, a Q szériás ZBOX QCM7T3000-rel bővítette kínálatát, és a friss jövevény ezúttal nem a játékosokat vagy az irodázó, HTPC-ző közönséget akarja megszólítani, hanem az olyan professzionális felhasználók tárcájára pályázik, akiknek a munkájukhoz a teljesítmény mellett – valamilyen okból kifolyólag – kompakt hardverre is szükségük van.


(forrás: Zotac) [+]

A rendszer agya egy 10. generációs, 45 wattos TDP-vel rendelkező, hatmagos Intel Core i7-10750H processzor, ami mellé egy 6 GB GDDR6 memóriával szerelt NVIDIA Quadro RTX 3000-es GPU társul.


(forrás: Zotac)

A gép alaplapján két SO-DIMM DDR4 slot állomásozik, melyekbe legfeljebb 64 GB-nyi, 2933 MHz-en ketyegő RAM-ot pakolhatunk. Háttértárolók vonatkozásában egy 2,5 hüvelykes SATA meghajtóban, illetve egy M.2 2242/2280-as formátumú, PCI Expresses vagy SATA-s SSD-ben gondolkodhatunk, de egy esetleges Intel Optane modul számára is elő van készítve egy interfész.


(forrás: Zotac) [+]

A hálózatra való kapcsolódás vezetékes halmazában egy gigabites Ethernet anya, valamint egy 2,5 gigabites Killer LAN csatoló teljesít szolgálatot, de a Killer AX1650-es Wi-Fi 6/Bluetooth egységnek hála a vezeték nélküli front sem lett elhanyagolva a tervezés idején. A zajkeltés feladata egy nyolccsatornás hangkodekre hárul, míg a tápellátásért egy 330 wattos külső adapter felel.


(forrás: Zotac) [+]

Videokimenetként két darab 1.4-es DisplayPort és két 2.0-s HDMI aljzat funkcionál, melyeket a vas képes egyidejűleg hajtani, de négy USB 3.0-s portot, továbbá egy USB 3.1 Type-A és egy USB 3.1 Type-C csatlakozót is fellelhetünk az I/O részlegen, miközben a pakkot egy SD/SDHC/SDXC kártyaolvasó teszi teljessé. A 225 mm hosszú, 203 mm széles és 62,2 mm magas masina árcéduláján terpeszkedő összegről egyelőre nem szól a fáma.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés