A Microsoft nem viccelt; tényleg jön az Xbox hűtőszerkrény kompaktabb változata

Küllemére az újgenerációs konzolt másoló szerkezet jópofa adaléka lehet a játékos barlangunknak, és még az árcéduláján szereplő összeget sem túlozták el.

Az Xbox Series X bejelentésekor sokan megjegyezték, hogy az új konzol külseje egy hűtőszekrényre emlékezteti őket, s ezen összehasonlítás mezsgyéjén megindulva nem sokkal később a Microsoft közzétette, hogy hamarosan megvásárolható lesz egy efféle minihűtő, ráadásul az árával sem esnek majd át a ló túloldalára – június derekán egyébként már meglobogtattuk a hírt, viszont mostanra több részlet is kiderült a közelgő apparátusról.


[+]

A mémként indult történet előbb 183 cm magas és 180 kilogrammos megoldásban, az Xbox Series X Fridge-ben lépett a valóság talajára, de itt nem ér véget a sztori, ugyanis egy twitteres szavazás után az Xbox legyőzte a Skittlest, és a redmondi óriás hű maradt az ígéretéhez, így az Ukonic! céggel együttműködve elkészítette a hűtő kicsinyített verzióját. A matt fekete, kétpolcos tornyocska tíz doboz üdítő tárolására alkalmas, és az ajtajában egy kis plusz rekesz található, zöldre festett belsejében pedig az ugyancsak klasszikus zöld színben pislákoló LED-ek szolgálnak némi (hangulat)világítással. A fronton elhelyeztek egy USB portot, amivel különféle eszközeink telepeit tölthetjük, de a mellékelt DC adapternek köszönhetően akár útközben is munkára foghatjuk az újdonságot.

Az Xbox Series X Replica Mini Fridge nevű berendezés értékesítésének előkészítése október 19-én veszi kezdetét, és a forgalmazókhoz december folyamán érkezik meg. A terméket európai vonatkozásban az Egyesült Királyságban a GAME-től fogjuk tudni beszerezni 90 font ellenében, míg a francia, német, olasz, ír, spanyol, holland és lengyel rajongók a Game Stop EU-n, a Micromanián vagy a Toynk Amazon fiókján keresztül gyűjthetik be azt, 100 eurós árral kísérve.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés