Teljesen új piacot támad le az Xbox márkanévvel a Microsoft

Az Xbox Mini Fridge-et gyakorlatilag a mémek szülték meg.

Az Xbox Series X nem csupán népszerű játékkonzolnak tekinthető, de a formája miatt már a bemutatása óta számos mém alapanyaga is. Ezek közül a legismertebbek talán azok, amelyek hűtőszekrényhez hasonlítják, és a Micorsoft anno fel is ült erre a mémvonatra, és először azt bizonygatták, hogy azért a méretek tekintetében vannak eltérések, majd később terveztek egy egyedi Xbox frizsidert.

A Microsoft bizonyítéka arra, hogy az Xbox Series X jóval kisebb egy hűtőszekrénynél
A Microsoft bizonyítéka arra, hogy az Xbox Series X jóval kisebb egy hűtőszekrénynél [+]

Ez viszont már egy valóban méretes Xbox hűtőszekrény, de csak prototípus

A vállalat nem akarta, hogy kihűljön ez a hűtős téma, és tavasszal megígérték, hogy ha megnyerik a Twitter #BestOfTweets kiírását, akkor tényleg készítenek egy frizsidert. Nos, az Xbox nyert, így a redmondi óriáscég kénytelen volt bemutatni az Xbox Mini Fridge-et.

A fejlesztés persze a korábbi prototípusnál jóval kisebb lesz, de ez valójában jó, mert így megfizethető kategóriába eshet, miközben az italok behűtésére tökéletesen alkalmas lehet. A cég a terméket a "világ legerősebb mini hűtőjének" tekinti, amely ráadásul az Xbox Velocity Cooling architektúrát alkalmazza. Ezeket persze nem szabad komolyan venni, sokkal inkább a valódi Xbox Series X konzolra vonatkozó utalásokról van szó. Az Xbox Mini Fridge megjelenése az év végén esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés