2019. augusztus 18., vasárnap

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Alfa Romeo fejhallgatók a célegyenesben

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Wise Tech nevű céggel működik együtt az autógyártó a Giulietta és Mito fantázianevű modellek piacra dobásában.

A múltban már láthattunk arra példát, amikor elektronikai cégek neves autógyártókkal szövetkezve lépne elő egy-egy termékkel. Elég csak az Asus Lamborghini notebookra, az Acer Ferrari laptopjaira vagy akár a Siemens Porsche kenyérpirítóira gondolni. Ezt az utat követi a Wise Tech és az Alfa Romeo is azzal, hogy közös hangeszközökkel állnak elő.

Wise Tech Alfa Romeo Giulietta
Wise Tech Alfa Romeo Giulietta

A Giulietta egy hagyományos kivitelű fejhallgató, amelynél az azonos nevű autó dizájnelemei köszönnek vissza.  A gyártó közleménye szerint párnácskái kényelmesen simulnak a fülre, teljesen kizárva a külvilág zajait. A 40 milliméteres membránokkal ellátott terméknél a frekvenciaátvitel 20 Hz és 20 kHz közé esik, az érzékenység 99 dB, az impedancia pedig 32 ohm. Az aranyozott csatlakozóval megtámogatott újdonsághoz az Apple eszközökből már ismerős kábelt csomagolja a gyártó, amelyen található három vezérlőgomb is, azaz nincs szükség arra, hogy a felhasználó a lejátszón babráljon.

Wise Tech Alfa Romeo Mito
Wise Tech Alfa Romeo Mito

A fülbe dugható Mito tervezésekor is egy Alfa Romeo autó formajegyeit vették alapul állítólag, bár a hasonlóságok felleléséhez szükség van egy kis fantáziára. Ennél is a Giuliettánál már megismert kábelt vettették be, a frekvenciaátvitel ugyanúgy 20 Hz és 20 kHz közé esik, viszont az érzékenység itt 96 dB, az impedancia pedig 16 ohm.

A két termék elvileg már ebben a hónapban megvásárolható lesz, a Giulietta 185 dollárba kerül majd, a Mito nevű modellért pedig 83 dollárt kell fizetni.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.