Westel hotspotok már bankkártyával is

Február 1-jétől bankkártyával is kiegyenlíthető a Westel WLAN-szolgáltatásának díja. Ezentúl tehát a Westel ügyfelein túl mindenki, aki dombornyomott hitelkártyával és megfelelő WLAN eszközzel rendelkezi, internetezhet a gyors vezeték nélküli hálózat segítségével.

A Westel 2003. december 1-je óta – a hazai mobilszolgáltatók közül Magyarországon elsőként, az ország harminc pontján (így a Ferihegy 2A, 2B terminálokon és számos Westel-üzletben) – kereskedelmi szolgáltatásként kínálja a vezeték nélküli helyi hálózatelérést (Wireless Local Area Network) az arra alkalmas eszközökkel rendelkezőknek. A WLAN nagy sebességű internetelérést eddig kizárólag a Westel előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei használhatták, februártól azonban dombornyomott bankkártyával is elérhető a szolgáltatás, függetlenül attól, hogy a felhasználó a társaság ügyfele-e vagy sem. Bankkártyás fizetés esetén bárki – külföldiek, belföldiek egyaránt – könnyen, gyorsan és biztonságosan vásárolhatnak WLAN-használatot. A bankkártyás fizetési módot választva az ügyfél automatikusan az OTP Bank weboldalára lép, ahol a bankkártya számát, lejárati dátumát és a kártya azonosítóját kell megadnia. A bankkártyás fizetési mód teljesen biztonságos, mivel a kommunikációt lebonyolító alkalmazás segítségével az adatátvitel az OTP Bank Rt. számítástechnikai rendszere által védett csatornán zajlik, ezáltal biztosítva azt, hogy a vásárlók adatai ne kerüljenek illetéktelenek kezébe.

A szolgáltatás számlázása 15 perces egységekben történik, a WLAN használatának azonban nincs belépési vagy havidíja, és a kifizetett időszakon belül az adatforgalomnak sincs korlátja. 15 percnyi felhasználás díja a Westel Domino és előfizetéses ügyfelei, valamint a bankkártyával fizető vásárlók részére egyaránt bruttó 625 forint. 15 vagy 30 pernyi időtartam 1 hónapon belül, ennél nagyobb egység 3 hónapos időtartamban használható fel. Az elektronikus úton kifizetett szolgáltatás díjáról a Westel az ügyfél kérésére az általa megadott címre díjmentesen számlát küld ki.

Azóta történt

Hirdetés