Vissza az alapokhoz!

Íme egy termék, amely már tíz-tizenöt éve is konzervatívnak számított volna! A nagy cégektől mostanában nem azt szoktuk meg, hogy ennyire visszanyúlnak a múltba, de pont ezért különleges a Panasonic egyik új készüléke, az RX-D45.

Hordozható CD-lejátszó a kategória neve, és lássuk be, ezt a szegmenst a JVC-t leszámítva egyetlen komoly gyártó sem pörgeti. Az utóbbi vállalat is iPod-dokkolóval, gitárerősítővel megtámogatott gettóblaszterekkel nyomul, tehát beleépíti a fejlesztéseit a termékbe. A Panasonic viszont eme eszköz esetében nem vacakolt semmi ilyesmivel.

Rendelkezik egy motoros CD-tálcával, egy integrált FM Tunerrel, hogy a kívánságműsort azért meg lehessen rajta hallgatni, illetve egy meglehetősen régivágású LCD kijelzővel. Azaz semmi olyasmit nem tartalmaz, ami arra utalna, hogy 2010-et írunk. A nyolc centis hangszórók teljesítménye két watt, szóval azt sem mondhatjuk, hogy a szonikus hullámok kitörnék az ablakokat, ha valaki merészen a maximumra csavarná a volume gombot.

A várhatóan elsősorban az idősebb korosztály figyelmét felkeltő termék április kilencedikén kerül a boltokba, eleinte csak Japánban, de benne van a pakliban, hogy a világ más tájaira is eljut ez a nosztalgikus hatású modell.

Azóta történt

  • Dokkolásra felkészülni!

    Az iPod- és iPhone-tulajokat célozza új termékével a Kenwood és a Panasonic. Digitális képkeret és futurisztikus formájú audiolejátszó a házban.

  • Karaokebár a nagyszobában

    Két mikrofonnal, iPod dokkolóval felszerelt karaokemasina otthoni felhasználók számára az iLive-től.

Előzmények

Hirdetés