Hirdetés

Vezeték nélkül már a Microsoft is

Az új készülékek megfelelnek a 802.11g szabványnak. A termékcsalád tagja egy bázisállomás, egy WLAN-kártya PC-k és notebookok számára, valamint egy WLAN-adapter az Xbox konzolhoz.


A Wireless Base Station MN-700 egy WLAN-router otthoni hálózatok számára, amelyhez maximum négy további eszközt csatlakoztathatunk. A notebookokhoz fejlesztették ki a Wireless Notebook Adapter MN-720-at, míg a PC-khez a Wireless PCI Adapter MN-730 terméket. A router és a notebookadapter egyben is kapható, Wireless Notebook Kit MN-820 néven.
Az Xbox Wireless Adapter MN-740 segítségével az Xboxot csatlakoztathatjuk a helyi hálózatba, vagy más termékekkel is összeköthetjük. Ez utóbbi termék komoly konkurenciája lesz a Linksys WGA54G WLAN játékadapternek (amely használható a PlayStation2, Xbox, és a GameCube-hoz is), illetve hasonló eszközöknek. A bevezetéssel egy időben 40 dolláros kedvezményt kapnak azok a vevők, akik az adapterrel együtt az Xbox Live Starter Kitet is megvásárolják (ára egyébként most 69 dollár), amely egy éves online játék-előfizetést tartalmaz. Ezen felül kapunk headsetet és néhány játékot is.

A Microsoft véleménye szerint az új eszközöket az egyszerű telepítés jellemzi, ráadásul az integrált automatikus frissítési funkcióval letölthetjük az új firmwareket is.

A Wireless Base Station MN-700 $109, a Wireless Notebook Adapter MN-720 és a Wireless PCI Adapter MN-730 egyaránt $84,95, míg az Xbox Wireless Adapter MN-740 $139 árért érhető el. A Wireless Notebook Kit MN-820 ára 179 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés