Hirdetés

Veletech: kezdődik!

A Millenáris tavaiból szivattyúzzák a vizet, a szürke felhők lomhán úsznak az égen, de a Veletech két csarnokát feltöltöttük színnel és érdekességgel!

Hirdetés

Tízkor hivatalosan is megnyitotta kapuit a Veletech kiállítás a Millenáris B és D csarnokában. Mostantól 18 óráig két színpad előadásaival és rengeteg izgalmas kiállítóval találkozhattok. Rátok vár Gear VR mellett a Possible Games és a Split VR/Nemesys Games, kipróbálható a HTC Vive, vagy a szimulátorok bármelyike.


[+]

Itt az ASUS, az Óbudai Egyetem, a Microsoft, a retró szerelmesei a Mobilmementók, az újabb formák kedvelői a Samsung S7 és S7 Edge mellett a Huawei, a Sony és még számos más márka készülékeit nézegethetik, sőt a legtöbbet kézbe is vehetik.

Robotot is lehet programozni, vagy az új Opel Astra belterében az Android Auto és az Apple CarPlay is kipróbálható. Mit nem mondtunk még? Hát persze, vannak drónok! Részletes program itt érhető el, a hivatalos Facebook oldalunkra pedig térképet is tettünk.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

  • Veletech: Open Source Community

    Nem lehet egyértelműen kimondani, hogy a zárt, vagy a nyílt rendszerek jobbak, előnyök és hátrányok is akadnak. Persze a standon állók az utóbbiban hisznek.

  • Veletech: gyorsan elrepült a nap

    Az egyik pillanatban még ott lehettünk Veletech, aztán máris hat óra lett és zárni kellett a kapukat.

Hirdetés