Hirdetés

Vékony NEC kijelző többmonitoros használatra

Hirdetés

Az NEC bejelentette, hogy a hónap végén érkezik a MultiSync EA sorozatba tartozó EA223WM jelzésű monitor, mely egy 22 hüvelykes, TN panellel szerelt példány lesz. A LED-es háttérvilágítást használó újdonság 250 cd/m²-es fényerővel rendelkezik, amihez 1000:1 statikus kontrasztarány társul. Utóbbi érték dinamikus módban 25 000:1 paraméterre módosul. A képernyő natív felbontása 1680x1050 képpont, a tipikus válaszidő pedig 5 ms.

A D-Sub, DVI-D és DisplayPort bemenettel felszerelt monitor kapott egy kétwattos sztereó hangrendszert, emellett rendelkezik egy négyportos USB HUB-bal, valamint Kensington biztonsági slottal. A termék kijelzője dönthető, illetve elfordítható, továbbá a magasság állítása is megoldott 13 cm-es mértékben. Ezt egészíti még ki a panel 90 fokban való forgathatósága. Érdekes funkció még a Control Sync, mely lényegében a többmonitoros konfigurációk beállítását teszi egyszerűbbé. Ehhez ki kell jelöni egy mestermonitort, majd az ott megadott beállítások az összes többi kijelzővel szinkronizálhatók.

A monitor megszerezte az ENERGY STAR 5.1-es, a TCO 5.2-es és az EPEAT Silver minősítését, melyek jelzik, hogy energiatakarékos és környezetbarát termékről van szó. Az NEC beépített a kijelzőbe egy Eco módot, melyet igény esetén be lehet kapcsolni, és a termék a fényerő csökkentésével próbál energiát spórolni, emellett a megjelenítő a saját ökológiai lábnyomát is monitorozza. Ez a carbon footprint néven ismert fogalom nagyjából azt jelenti, hogy a készülék által felhasznált energia előállítása közben mennyi szén-dioxid keletkezett.

Az NEC EA223WM három év garanciával, 259 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül majd az üzletekbe.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NEC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés