Hirdetés

Újabb Sharkoon tornyok a porondon

Hirdetés

A Sharkoon új PC-s házszériát jelentett be Seraphim néven. A termékcsalád jelenleg egy Value és egy Economy nevű házzal büszkélkedhet. A portékák 215 mm-es szélességgel, 535 mm-es magassággal és 540 mm-es mélységgel rendelkeznek, és 11 darab 5,25 colos meghajtót képesek fogadni, melyeket akár segédeszköz nélkül is be lehet szerelni.


Sharkoon Seraphim Economy és Value

A tornyok belsejébe microATX, ATX vagy Extended ATX formátumú alaplap kerül legfölülre, ez alá szerelhető be a tápegység, a legalul elhelyezkedő két keret pedig hat darab 3,5 hüvelykes merevlemezt fogad. A bővítőkártyák nyílásai mellett vízhűtés csöveinek számára kialakított lyukakat is építettek be a tervezők, elöl pedig az audiokimenet és a mikrofonbemenet társaságában négy USB, illetve egy eSATA csatlakozó található.

A Value verzió egy 140 mm-es előlapi és egy 250 mm-es oldallapi ventilátort tartalmaz, emellett lehetőség van oldalt két 80 mm-es, hátul pedig egy 140 mm-es helyre további légkavarókat szerelni. Az Economy változatnál le kell mondani a nagyméretű oldallapi légcsavarról, helyette azonban két 120 mm-est lehet használni. A többi lehetőség megegyezik az előzőleg tárgyalt modellel, viszont ehhez a házhoz a gyártó egyetlen ventilátort sem mellékel.

A Seraphim Value és a Seraphim Economy termékeket már szállítja a vállalat, előbbiért 90, míg utóbbiért 80 eurót kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés