Hirdetés

Acélból készített midi házat a Sharkoon

A Sharkoon új, midi méretű háza, a Furious, 1 mm-es acéllemezekből készült, belsejébe ATX szabványú alaplapokat lehet szerelni. A mattfekete termék elején öt 5,25 és egy 3,5 hüvelykes meghajtóhelyet alakítottak ki, belsejében további négy, 90 fokban elforgatott, merevlemezeknek számára készült hely található, ezek beszerelését pedig egy sínrendszer segíti.


[+]

Két 120 mm-es ventilátorral szerelték fel, melyekből ez egyik az előlapon, a másik a hátlapon kapott helyet. Az elülső légkavarót egy cserélhető porszűrő betéttel is ellátták, a hátulsó alatt pedig két, gumiborítással bélelt furat található a vízhűtés csöveinek számára. Az előlapon két USB port (az egyik eSATA-ként is funkcionálhat) és audiokimenet, illetve mikrofonbemenet található. Ugyanitt kapott helyet a bekapcsoló és a reset gomb, valamint a működést jelző LED-ek is.


[+]

A 240 x 480 x 580 mm-es méretekkel rendelkező, körülbelül 10 kg súlyú ház oldallapjába a szellőzés további javítása érdekében egy nagyméretű szellőzőnyílást vágtak. Az oldallap a nyitható előlaphoz hasonlóan szükség esetén egy kulccsal be is zárható. A kihajtható talpakkal felszerelt ház mellé használati utasítást és a szereléshez szükséges kellékeket csomagolja a Sharkoon, a boltokba 80 eurós áron kerül.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés