Újabb bambuszos notebook a láthatáron, érkezik az Asus Bamboo U43SD

Az Asus első Bamboo szériás notebookjai két és fél éve, 2008 őszén mutatkoztak be a piacon. A gyártó valóban a környezetbarát anyagot, a bambusznádat használta fel a készülékek borítására, ami igazán egyedi modelleket eredményezett. A legújabb változat, az U43SD is egy egész csinos laptop lett sötét színű burkolatával, ami alatt a Huron River platformra épülő konfigurációja dolgozik már.

Processzoraként az Intel Core i3-2310M vagy az i5-2410M típus választható, mely legfeljebb 8 GB DDR3 memóriával és 750 GB-os merevlemezzel egészíthető ki. A grafikus megjelenítésért az 1 GB saját memóriával támogatott dedikált GeForce GT 520M felel, melynek eredményét a 14”-es, 1366x768 pixeles felbontású képernyőn követhetjük nyomon.

A 2,14 kilogrammos Asuson ezeken kívül még a szokásos felszereltség is helyet kapott, így van kártyaolvasó, 2 megapixeles webkamera, HDMI és 3.0-s USB aljzat, Gigabit Ethernet, N-es Wi-Fi, valamint opcionális tartozékként 2.0-s Bluetooth is kérhető még hozzá. A tápellátásáról 6 vagy 8 cellás akkumulátor gondoskodik, operációs rendszere Windows 7 lesz. Az új Bamboo masina érkezésének pontos dátuma, valamint a készülék ára egyelőre nem derült ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés