Hirdetés

Új GeForce GTX 1650-ek a Zotac gondozásában

Az újdonságok természetesen a GDDR6-os átállás jegyében születtek, és (első körben legalábbis) kétféle kiszerelés lesz hozzáférhető.

Úgy látszik, egyre több cég kínálatában jelennek meg a GDDR6-os memórialapkákkal szerelt GeForce GTX 1650-esek, hiszen most a Zotac is beállt a sorba. A honkongi multi két új modellt mutatott be: a ZT-T16520F-10L, illetve a ZT-T16520D-10L jelzésű változatokkal bővült a termékpalettája, melyek nem viselnek magukon PCI Expresses tápcsatlakozót, hanem a működésükhöz szükséges energiát kizárólag a PCI Express sínen keresztül veszik fel.

Hirdetés

(forrás: Zotac) [+]

Előbbi az OC utónevet kapta, és a gyártó legolcsóbb, egyventilátoros hűtését alkalmazza, melyben a radiális lamellázást egy 90 mm-es légkavaró egészíti ki, és az NVIDIA által ajánlott órajelét 30 MHz-cel megtoldva 1620 MHz-es GPU Boost frekvenciával rendelkezik.

(forrás: Zotac) [+]

A másik változat az AMP család sarja, így a bordázat már egy kicsivel nagyobb, és a levegő megmozgatásáról immár két ventilátor gondoskodik, igaz, csak 70 mm-es átmérővel. A GPU Boost 1650 MHz, de csakúgy, mint visszafogottabb rokona, a 4 GB-nyi GDDR6 memóriát effektív 12 GHz-en járatja. A páros megegyezik a kimenetek tekintetében is; egy 1.4-es DisplayPortot, egy HDMI 2.0b aljzatot, valamint egy dual-link DVI-D csatlakozót találhatunk a hátlapokon. Bár a leendő árazást egyelőre még homály fedi, a 150-160 dolláros halmaz tűnik észszerűnek, hogy a GeForce GTX 1650 Supernek is maradjon babér.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés