Új egér és billentyűzet a Logitechtől

Már júliusban hallani lehetett pletykákat az új perifériákról, ám piacra kerülésük csak a szeptemberi 17-i hivatalos bejelentés után vált biztossá. A Logitech MX900-as egér hasonlít elődjére, az MX700-ra. A "rágcsáló" a Bluetooth technológiát használja és az MX700-nál megszokott módon újratölthető. Az MX900 ezüst és fekete-fémes színben lesz kapható. A töltő szintén ezüst és fekete színekben pompázik és különlegessége, hogy Bluetooth-Hubként is szolgál. A dokkolóállomásra nyomtatókat, mobiltelefonokat, PDA-kat is köthetünk.


Forrás: www.k-hardware.de

A Logitech Cordless MX Desktop for Bluetooth egér-billentyűzet szetthez is jár egy Hub. A billentyűzet speciális multimédiás és navigációs gombokkal is rendelkezik. A felülete antracit-ezüst színű és gyémánthatású Bluetooth és Logitech logóval látták el.

Mindkét termék támogatja a Windows XP és a Windows 2000 operációs rendszereket is. A Logitech MX900 októbertől kapható és 109 euróba kerül majd, míg a Logitech Cordless MX Desktop szintén októberben kerül a boltok polcaira és az ára 200 euró lesz. A Logitech mind a két termékre öt év garanciát vállal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés