2019. augusztus 23., péntek

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Új digitális videokamerák a Logitech-től

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Computerbase.de

Egyszerre két digitális videokamerát is piacra dob a Logitech.

Hirdetés

A számítástechnikai kiegészítőket gyártó svájci vállalat a két termék kifejlesztésekor a kis súlyra, a kompakt méretekre és a könnyű kezelhetőségre helyezte a hangsúlyt.

Mind a Logitech Camcorder Pocket Video 750, mind a Logitech Camcorder Pocket Video 550 rendelkezik egy-egy bővítőhellyel az SD memóriakártyák számára. A Pocket Video 750 emellett még egy forgatható, 1,5 colos LCD-kijelzőt is kínál, amelynek LED háttérvilágítása van.


A Pocket Video 750 további szolgáltatása a kétszeres digitális zoom és a beépített akkumulátor. Ez a modell egy 32 MB-os SD memóriakártyán tárolja az általunk felvett videókat. A Pocket Video 550 működését elemek biztosítják, az üzemidő mindkét eszköz esetén két-két óra. A rögzített anyagokat a mellékelt Roxio VideoWave Movie Creator LE nevű szoftverrel szerkeszthetjük.


Logitech Camcorder Pocket Video 550


A két digitális videokamera egyébként az MPEG-4 formátumot használja az anyagok rögzítésére, a maximális felbontás pedig 320x240 képpont lehet. A Logitech Camcorder Pocket Video 550-es 200, míg a Logitech Camcorder Pocket Video 750-es 270 euróba kerül és Nyugat-Európában már kapható.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.