2017. október 19., csütörtök

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Életjeleket produkál az UHD Blu-ray piac

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A Sony és az OPPO is saját asztali lejátszót akar, emellett kiderült, hogy már áprilisban érkezik néhány film, és azt is lehet tudni, hogy mennyibe kerülnek majd.

Hirdetés

A Samsung, a Panasonic és a Philips után a Sony is bejelentette, hogy a jövőben saját asztali UHD Blu-ray lejátszót dob piacra. A pontos dátumot még nem árulták el, mindössze annyit, hogy a 2016-os üzleti év lezárta, azaz 2017. április elseje előtt erre sor kerül. Rajtuk kívül a felsőkategóriás termékeiről ismert Oppo is elkezdte ilyen típusú eszközeinek fejlesztését, ám azok legjobb esetben is csak ősszel kerülhetnek majd a boltokba.


[+]

Ez még nem minden, hiszen a Lions Gate nevű kanadai-amerikai filmipari cég bejelentette, hogy márciusban néhány filmet elérhetővé tesz UHD Blu-ray formátumban, természetesen 4K felbontásban és HDR támogatással. Egészen pontosan a Sicario, az Utolsó Boszorkányvadász, a Végjáték és a Feláldozhatók 3 című alkotásokat lehet majd megvásárolni. Az első kettőért 43, míg a többiét 23 dollárt kérnek majd el.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.