Hirdetés

Tuningversenyt indít a Gigabyte

A Gigabyte bejelentette, hogy elindítja a Beat Me If You Dare elnevezésű tuningversenyt, mely három fordulóban fog zajlani, és a GeForce videokártyákra koncentrál. A vállalat az eseménnyel a nemrég bemutatott Super Overclock termékcsaládját szeretné népszerűsíteni, mely egyelőre egy darab GeForce GTX 260 modellre épülő kártyát kínál, de később érkeznek újabb modellek is.

A versenyre bárki nevezhet, akinek NVIDIA kártyája van, tehát nem kötelező a Gigabyte márkajelzés, más gyártó megoldásaival is lehet indulni. Az első fordulóban a GeForce GTX 260 modellek veszik fel egymással a harcot, míg a második kör a GeForce GTX 275-ről fog szólni. A harmadik, végső összecsapás jóval keményebb lesz, ugyanis a nevezőknek GeForce GTX 275 SLI konfigurációval kell rendelkezniük. A résztvevőknek minden fordulóban a 3DMark Vantage Performance módjában, illetve a Resident Evil 5 benchmark programban kell mérniük. A pontos szabályokról az alábbi weboldal ad bővebb felvilágosítást.


[+]

Az első forduló október utolsó napjáig tart, a nyertes pedig 1500 dollárt kap. Ez azonban nem minden, ugyanis ha a győztes megdönti a Gigabyte csapat GV-N26SO-896I jelzésű Super Overclock kártyájának eredményét, akkor az összeg megduplázódik. A második és a harmadik helyezett sem fog búslakodni, ugyanis a nyereményük egy Gigabyte gyártmányú GeForce GTX 295, illetve egy GeForce GTX 285 típusú videokártya. Ezenkívül a vállalat az összes résztvevő között öt darab Gigabyte GM-M8000 típusjelzésű egeret sorsol ki, így annak is érdemes nevezni, aki a tuning területén még nem rendelkezik komolyabb tapasztalattal.

Az első fordulóra október elsejétől lehet regisztrálni az alábbi weboldal igénybevételével.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés