Hirdetés

Új, CPU-khoz való hűtés jelent meg a Zalman portfóliójában

A 180 wattos TDP-ig bevethető típus kétféle színopcióval kerül fel az üzletek polcaira.

A Zalman nemrégiben mutatta be legújabb CNPS szériás processzorhűtőjét, a 157 mm magasra nőtt CNPS9X Performát. A 680 grammot nyomó megoldás cakkpakk 6510 cm²-es hőeloszlató felülettel rendelkező alumínium bordázatát négy – természetesen rézből készült – hővezető cső "nyársalja fel", amelyek közvetlenül érintkeznek a központi egység kupakjával.


[+]

A lamellákon trónoló, 120 mm-es (1,8 wattot fogyasztó) ventilátor folyadékcsapágyat kapott, percenkénti fordulatszáma 700, illetve 1800 között szabályozható, és 61,36 cfm-ben tetőző légszállításához 1,43 mmH2O statikus nyomás, valamint 28 dB-es zajterhelés párosul. Széljegyzetben érdemes megemlíteni, hogy a szélgép keretének sarkaiban rezgéselnyelő gumibetétek találhatók, és a termékhez egy kis tasaknyi ZM-STC8 hőközlő pasztát is mellékel a cég.


[+]

A tervezők gondoltak az ablakos gépházak tulajdonosaira is, ezért cikkünk egyelőre ismeretlen árazású tárgya a "natúr" kivitel mellett tetőtől talpig elektroforetikus feketébe öltöztetett verzióban is hozzáférhető. A kompatibilis foglalatok sorában egyébként az Intel LGA115x, LGA1200 és LGA1700, illetve AMD Socket AM4 opciókat üdvözölhetjük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés