SuperSpeed USB-s pendrive-ok érkeznek

Hirdetés

Újabb SuperSpeed USB csatlakozós pendrive-val erősít a Buffalo, hiszen bemutatkozott az RUF3-SS. A tároló mérete 76 x 19 x 9 mm-es, a formája pedig a hagyományos pendrive-okét követi. Négy méretben lesz kaphat, köztük 8, 16, 32 és 64 GB-os verziókkal. Ezek átviteli sebessége elérheti a másodpercenkénti 71 MB-ot is. Egy év garanciát vállal rájuk a gyártó, megjelenésük a következő hónapban esedékes, az áruk azonban még nem derült ki.

Buffalo RUF3-SS [+]
Buffalo RUF3-SS [+]

A Super Talent is a 3.0-s USB csatlakozót választotta RAIDDrive-jához. Az apró tárolót már ismerhetjük, mivel az első változat egy éve jelent meg, ráadásul annak idején ez volt az első pendrive, ami már az új, gyors csatlakozóval rendelkezett. A most debütált új verzió már második generációs USB 3.0-s vezérlőt alkalmaz, így a sebessége is jelentősen növekedett. A cég elmondása szerint 370 MB/s feletti értéket is mértek. A Fresco Logic FL-1009B vezérlőchip használatával tehát egyre gyorsabb, apró tárolókat várhatunk, köztük a Super Talent RAIDDrive-jával.

Super Talent RAIDDrive [+]
Super Talent RAIDDrive [+]

Végül, harmadikként SuperSpeed USB-t használt az I-O Data is új, apró, flashalapú tárolójánál. A TB-XT típusjelzésű modell, azaz a „ToteBag” néven futó széria tagja 70 x 18 x 9 mm-es méretű, burkolatát pedig szálcsiszolt alumíniumból készítették, amire műanyag kupak került. Kapacitását tekintve 8, 16 és 32 GB-os változata is készül. December elejétől vásárolható meg, egyelőre viszont csak a japán piacon.

I-O Data TB-XT ToteBag
I-O Data TB-XT ToteBag

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés