Strapabíróbb MasterKeys billentyűzetek

A Cooler Master billentyűzetcsaládjának legújabb tagjainál az újdonságot a PBT-ből készül gombok jelentik.

Új változatok kerülnek piacra a Cooler Master MasterKeys S (tenkeyless) és L (normál méretű) billentyűzetekből – a legfontosabb módosítást az eddig elérhetőekhez képest a PBT-ből készült gombok jelentik.

A polibutilén-tereftalát előnye az egyébként általánosan elterjedt ABS-sel szemben főleg a tartósság: kevésbé hajlamos a kopásra, fényesedésre, nem érzékeny az UV-sugárzásra, így később kophatnak le a lézerrel gravírozott feliratok az egyébként extra vastag, 1,5 mm-es kupakokról. Ezek alatt a Cherrytől származó kapcsolókat találjuk, itt a Red, Brown, Blue, Green és Silver változatok közül lehet választani.


[+]

A további tulajdonságokat illetően a billentyűzetek különálló USB kábellel, a játékosok számára pedig hét extra, piros színű billentyűsapkával érkeznek, és a MasterKeysnél megszokott módon szoftverek nélkül is teljes körű konfigurálhatósággal rendelkeznek, azaz különböző gombkombinációkkal lehet váltani kiosztások és profilok között, makrókat rögzíteni, és így tovább. A természetesen NKRO-s, 512 kB belső memóriával rendelkező klaviatúrák a napokban érkeznek a boltokba, az S változat esetében 32 900, az L-nél pedig 35 900 forintos áron.

Előzmények

Hirdetés