2019. február 23., szombat

Útvonal

Hírek » TV & Audió rovat

Sony NSZ-GS7: hamarosan a boltokban a 3D smart box

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Beépített tapipaddal és billentyűzettel ellátott távirányítót kapott az alkalmazások és filmek tömkelegét kínáló termék.

A Sony bejelentette, hogy piacra dobja új okos dobozát, az NSZ-GS7 típusjelzésű terméket. A meglehetősen sokoldalú készülék a Google TV rendszerre épít, aminek keretein belül állítólag több ezer alkalmazás letöltése válik lehetővé. Ezenkívül nem hiányzik belőle természetesen a Flash és Java támogatású Google Chrome nyílt böngésző sem. Emellett, mint minden más hasonló Sony eszköz, biztosítja, hogy a felhasználó ezen keresztül közvetlenül elérje a konszern más részlegeihez (Sony Pictures, Sony Music) kötődő tartalmakat. Így filmek, sorozatok, zeneszámok és videoklipek is megnézhetőek, meghallgathatóak a segítségével legálisan.

Sony NSZ-GS7
Sony NSZ-GS7

Beépített médialejátszója a technikai specifikációk szerint elboldogul az MP3 mellett a WMA, WAV, AAC, MDI, LPCM, AAC, AC3 és 3GPP szabványokkal. Videók esetén többek között az MKV, MOV, Xvid, OGG, MVC és MPEG4 fájlok kezelése is megoldott. A képeknél a BMP, a GIF, a JPG a PNG és a Sony-féle Sweep Panorama formátum jöhet szóba. Támogatja a háromdimenziós tartalmak megjelenítését, legyen szó képekről vagy videókról akár. Került rá egy HDMI, egy optikai audio, egy Ethernet és két USB csatlakozó is.

Sony NSZ-GS7
Sony NSZ-GS7

A kezelés megkönnyítése érdekében egy speciális távirányítóval látták el. Ezen a szokásos funkciógombokon kívül helyet kapott egy beépített tapipad, sőt, a hátlapjára még egy QWERTY billentyűzet is került. Az ARM architektúrára épülő termék már előrendelhető, de a boltokban csak július közepétől vásárolható majd meg 199 dolláros áron

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.