Hirdetés

Sony Micro Vault Match, az alumínium házba csomagolt USB 3.0-s pendrive

A Sony 8, 16, 32 és 64 GB-os tárkapacitással teszi elérhetővé az új Micro Vault Match pendrive családot, melynek két fő erénye az igényes alumínium burkolat, valamint az USB 3.0-s csatolófelület támogatása. Mint azt a bevezetőben is említettük, a japán gyártó terméke 120 MB/s-os olvasási és 90 MB/s-os írási teljesítményével nem fog a Kingston DataTraveler HyperX 3.0 babérjaira törni, de már ez a teljesítmény is megváltás az USB 2.0 után.


[+]

A gyártó inkább a külsőségekre és a funkcionalitásra helyezte a hangsúlyt. Így kapott elegáns szálcsiszolt burkolatot és visszahúzható USB csatlakozót, ennek köszönhetően nincs kupak, amit elhagyhatnánk, tehát akár kulcscsomóra is bátran felfűzhető. Ezen kívül még egy borostyánsárga fényű LED-et is kapott, ami a tároló aktuális állapotáról tájékoztatja a felhasználót.


[+]

Tárkapacitástól függetlenül mindegyik pendrive-on megtalálható lesz a File Rescue és az x-Pict Story szoftver. Előbbivel a véletlenül letörölt fájlok visszaállítására tehetünk kísérletet, utóbbi pedig a felmásolt képekből képes egy automata prezentációt összeállítani.

A még ebben a hónapban megjelenő termékekre öt év garanciát vállal a Sony, de árat egyelőre nem közölt. Mindenesetre egy brit oldal úgy tudja, hogy a növekvő kapacitás sorrendjében 20, 30, 50 és 100 angol fontot fognak kérni értük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés