Ígéretesnek tűnik a Sony új házimozi rendszere

A Sony hamarosan piacra dobja az év elején bemutatott új házimozi rendszerét, a BDV-N7200W-t. A termékben a vállalat a saját fejlesztésű, hely és energiatakarékos Magnetic Fluid hangsugárzókat használja, illetve az S-Master HX digitális erősítőre is építenek, amely gyártótól kapott információk szerint a teljes frekvenciatartományban csökkenti a torzítást, így mindent tisztán és részletgazdagon lehet hallani, legyen szó akár suttogásról vagy robbanásról.

Sony BDV-N7200W
Sony BDV-N7200W [+]

Az 1200 wattos névleges maximális kimeneti teljesítményű termék a hagyományos lemezformátumok mellett támogatja 3D Blu-ray és SACD korongok lejátszását is, médialejátszója pedig többek között a FLAC, illetve DSD állományokkal is boldogul. Rendelkezik beépített Wi-Fivel, biztosítja a Bluetooth kapcsolaton keresztüli adatátvitelt, illetve támogatja az egyérintéses NFC technológiát, amelynek köszönhetően az egyes eszközök párosítása gyerekjáték.

Sony BDV-N7200W
Sony BDV-N7200W [+]

A modell képes a mozgóképek felbontásának felskálázására, és megkapta a cég okostévé rendszerét, aminek köszönhetően a felhasználó elérheti a Sony Entertrainment System temérdek netes alkalmazását, köztük rengeteg videóval, zenei klippel, komplett filmekkel és sorozatokkal. A kényelmesebb használat érdekében a hátsó hangsugárzók vezeték nélkül csatlakoznak a központi egységhez, továbbá az eszköz okostelefonnal, valamint tablettel is vezérelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés