Ütős hangprojektorral jelentkezik a Sonos

2002-ben alapították meg a Sonos nevű céget azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy olyan márkát, amely a jó hangminőség visszaadására képes audioeszközökre fókuszál. Így nem meglepő, hogy a közelmúltban bemutatott, Playbar névre hallgató soundbarjukról is azt állítják, hogy álomszerűen szól.

Sonos Playbar
Sonos Playbar [+]

A 3 csatornás termékbe hat középsugárzó és három magassugárzó került. Ezek teljesítményéről a gyártó nem árult el semmilyen konkrét információt, csupán annyit, hogy a hangerő helyett a tiszta megszólalásra helyezték a hangsúlyt. A modell vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakoztatható televízióhoz, a mélynyomóhoz vagy esetleg további hangszórókhoz, azaz egyszerűen integrálható egy nagyobb rendszerbe is. Beépített médialejátszója az MP3 mellett a WMA, iTunes Plus, AAC, AAC+, OGG Vorbis, Apple Lossless és FLAC formátumok kezelésére képes, illetve módot ad a JPEG, PNG, BMP és GIF képek megjelenítésére.

Sonos Playbar
Sonos Playbar [+]

Ethernet csatolóinak köszönhetően hálózatba is köthető,illetve biztosítja bizonyos online tartalomszolgáltató oldalak, így például az Aupeo, a Deezer, az iHeartRadio, a JB Hi-Fi NOW, a JUKE, a Last.fm, a MOG, a Pandora, a Rdio, vagy épp a Rhapsody közvetlen elérését. Az átlagos méretű és kialakítású (85 x 140 x 900 mm), 5,4 kilogramm súlyú termék egy ingyenes alkalmazás segítségével okostelefonnal is vezérelhető, sőt képes együttműködni a tévé távirányítójával is, pontosabban azzal is növelhető és csökkenthető a hangerő, ami a szokásosnál kényelmesebb használatot biztosít. A Sonos Playbar március ötödikétől vásárolható meg, de már előrendelhető potom 700 dolláros áron.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés