Big Bossra cserélte Batmant az NVIDIA

Az NVIDIA bejelentette, hogy új játékot kínálnak a drágább GeForce megoldások mellé, ami leváltja a korábbi promócióban résztvevő Batman: Arkham Knightot. Sajnos utóbbi játék PC-s portja finoman fogalmazva sem sikerült jól.

A vállalat az új "Game Like A Boss" promócióban a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain című alkotás kínálja. Ennek a játéknak a fizetős demója volt a korábban megjelent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, amely kellemes PC-s portot kapott, így alapvetően bizakodók vagyunk, hogy ezt innen már nem lehet elrontani, hiszen a két játék ugyanazt a videojáték-motort, illetve ugyanazokat az effekteket használja.

A friss promócióban GeForce GTX 960, 970, 980 és 980 Ti jelzésű asztali VGA-k, illetve a GeForce GTX 970M és 980M jelzésű mobil GPU-kat tartalmazó notebookok vesznek részt. Ezekhez külön kuponon keresztül adja a kereskedő a kódot, amit be lehet váltani a fentebb említett játékra.

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain akció érvényességi határideje nincs megadva, azon kívül, hogy a készlet erejéig tart az előbbi linkeken kijelölt viszonteladóknál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés