Hirdetés

Nagyon érdekes OLED monitorral rukkolt elő a Skyworth

Az F27G80Q típusjelű kijelző hangprojektort is kapott a készülékházának felső részére.

A Skyworth alapvetően a televízióiról ismert, de a kínai konszern az utóbbi időben komoly figyelmet kezd fordítani a monitorokra is; ennek tökéletes bizonyítéka az F27G80Q nevezetű készülék, amely ráadásul egy felsőkategóriás modell.

A termék az LG Display által gyártott, 10 bites, 1,07 milliárd árnyalat megjelenítését szavatoló, 27 hüvelykes, sík OLED panelt kapott. Ennek felbontása 2560x1440 képpont, válaszideje 0,03 ezredmásodperc, kontrasztja végtelen, maximális képfrissítési frekvenciája pedig 240 Hz, és az AMD FreeSync ugyancsak kipipálható. A periféria támogatja a Bluetooth kapcsolat megteremtését, és rendelkezik integrált WiFi-vel is, valamint lehetővé teszi az AirPlay, továbbá a Miracast használatát.

Az igazi különlegessége azonban nem ez, hanem a burkolatának felső részére telepített, nagy teljesítményű hangprojektor, és ez a 90 wattos, integrált hangrendszer minden bizonnyal sokkal-sokkal jobb hangzást produkál, mint amit a szegmensben megszokhattunk.

A Kínában már 5000 jüanos, azaz mintegy 240 000 forintos áron előrendelhető termékre egy 1.4-es DisplayPortot, két HDMI 2.1 bemenetet, meg egy 90 watt továbbítására képes USB Type-C kaput raktak, és jár hozzá egy mágnesesen rögzülő kiegészítő, ami a képernyő tükröződését hivatott csökkenteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés