Hirdetés

Fractal zöngét árasztó Sharkoon ház érkezett a színre

A német cég ATX-es újdonságának előlapját a fa uralja, és ablakkal vagy anélkül egyaránt választható.

A Sharkoon egy ATX-es miditoronnyal jelentkezett, amelynek érdekessége, hogy fémhálós frontját farácsozat díszíti. A 495 mm magas, 230 mm széles, illetve 479 mm mély, 7 bővítőhelyes konstrukció Rebel C70G RGB néven kerül listázásra, és le sem tagadhatná, hogy a Fractal Design North modellje (esetleg a Corsair) ihlette meg tervezőit. Az előlap megvalósításában az a különbség, hogy ezúttal a lécek nem "lebegve" vannak keretbe foglalva, hanem egészen a panel sarkaiig elérnek.


[+]

A balján csavarmentesen rögzített edzett üveglapot viselő megoldás kétkamrás belsejében 165 mm magasságú processzorhűtő, 400 mm hosszúságú – gumírozott kontaktfelületű (állítható) támasztékkal stabilizált  – videokártya, valamint három 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtó fér el, miközben hardvereink hőmenedzsmentjét legfeljebb tizenegy ventilátorral segíthetjük meg. Ezekből négy 120 mm-es, PWM-es vezérlésű és ARGB LED-ekkel ellátott példányt tartozékként megkapunk, amik alapértelmezésben 2700K színhőmérsékletű (meleg) fehérben világítanak.


[+]

A vízhűtésben utazók két 360 mm-es radiátorban gondolkodhatnak, míg alul egy porszűrő betét védi tápegységünket, és a csomagban benne van egy 22 effektes, nyolceszközös ARGB/PWM kontroller is, amit a géplak csatlakozóinak szomszédságában megülő gombbal vagy ASUS Aura Sync, ASRock Polychrome Sync, MSI Mystic Light Sync, illetőleg Gigabyte RGB Fusion technológiákkal címezhetünk, egy 3 tűs/5 voltos alaplapi headeren keresztül. A tetőre helyezett I/O szigeten egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen 2 Type-C, továbbá két USB 3.2 Gen 1 Type-A kapu állomásozik a 3,5 mm-es, négypólusú kombójack szomszédságában.


[+]

Az elvileg 120 eurót kóstáló terméknek akad egy C70M RGB azonosítójú, vele egyező vételárú testvére, ami csupán annyiban tér el a fentebb leírtakról, hogy a bal oldalán egy apró légrésekkel gazdagon perforált acélpanel nyugszik, és üresen 9,3 helyett 8,3 kilogrammot nyom a mérlegen. Egy említést megér, hogy VGA-nk beépítése vertikálisan is lehetséges, ám ehhez külön meg kell vásárolnunk a PCI Express 4.0-s Rebel C Series Vertical Graphics Card Kit 4.0-ként jegyzett készletet.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés