Hirdetés

Leleplezte a legújabb Mugen hűtőket a Scythe

A Mugen 6 kétféle változatban érkezik, és megőrzi az elődök összes pozitív tulajdonságát.

A Scythe bejelentette a Mugen 6 normál, illetve Black Edition változatát, amely CPU-hűtők sorozatra jellemző torony kialakítással rendelkeznek. Egységesen közös jellemzőjük a nikkelezett réztalpból kiinduló, hat darab, 6 mm-es átmérőjű, U-alakú hővezető cső, ami a méretes kiterjedésű alumíniumbordába vezeti a forróságot.


[+]

A normál kivitel aktív hűtéséről egy darab 120 mm-es Wonder Tornado típusú ventilátor gondoskodik, amelyek percenkénti fordulatszáma elérheti kétezret, miközben a zajszint – a gyártó szerint – legfeljebb 26,88 dB(A). A Black Edition variáns ebből a szélgépből gyárilag kettőt kínál, és a nevének megfelelően a dizájn is teljesen fekete.

[+]

Az 1,01 kg-os normál, illetve 1,2 kg-os Black Edition modell felszerelhető az Intel LGA1200 és LGA1700, valamint az AMD Socket AM4 és AM5 típusú foglalatokra. A Scythe szerint mindkét fejlesztés elbánik a támogatott tokozásokon belül elérhető összes CPU-val. Sajnos a termékek árát még nem lehet tudni, de a forgalmazásuk hamarosan megkezdődik.

Előzmények

Hirdetés