Satechi 5200 és 10 000 mAh-s akkupakkok univerzális csatlakoztathatósággal

Újabb akkupakkok bukkantak fel a kínálatban, amelyek tisztességes kapacitásukkal szinte bármilyen eszközzel elboldogulnak. Ezúttal a Satechi szolgáltatta az újdonságokat egy 5200 és egy 10 000 mAh-s akkumulátor formájában.


[+]

A kisebb modellen egyetlen USB port található, amely szerencsére 2 amper leadására is képes, vagyis a nagyobb tabletekkel is elboldogul, kisebb eszközök, mint például médialejátszók és okostelefonok töltésére pedig kapacitásának köszönhetően többször is képes. Más hasonló termékekhez képest plusz lehetőség, hogy a csomag tartalmát képzi egy univerzális kábel, amelynek vége hat különböző csatlakozóval variálható, így az adott eszköz gyári kábele nélkül is megoldható a táplálás. Maga az akkumulátor töltése egy micro USB porton keresztül történik.


[+]

A nagyobb testvér már közel kétszer akkora kapacitással (10 000 mAh) rendelkezik, amely kétség kívül szinte bármilyen hordozható berendezés táplálására alkalmas. Ehhez az erőhöz már dupla USB aljzat dukál, ezek közül az egyik 1, a másik 2 amperes, és természetesen két eszköz szimultán, egyidejű töltése sem okoz számára gondot. A beépített akkumulátor pillanatnyi állapotáról LED-es visszajelzés nyújt némi információt, az energiatakarékosság érdekében pedig azonnal kikapcsol, amikor úgy érzékeli, hogy a csatlakoztatott készülék már elérte a maximális töltöttségi szintet.


[+]

A hosszúkás energiatömb kiterjedése 140 x 50,8 x 19 mm, tömege bő 200 gramm, vagyis teljesítménye ellenére szállítása nem különösebb teher. Mindkét akkupakkhoz mellékelnek egy erszényt, amibe az akkumulátor, a kábelek és a csatlakozók egy csokorban tarthatók. A Satechi 5200 és 10 000 mAh-s akkupakk vételára rendre 39,99 és 49,99 dollár.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés