Hirdetés

A Sabrent új SSD-je fügét mutat a Samsungnak

Az új, Rocket szériás tároló lineáris írásban is a 7 GB/s-os határt karcolgatja.

Nemrégiben adtunk hírt a Sabrent egyik PCI Express 4.0-s SSD-jéről, a Rocket Q4-ről, melyet most egy újabb variáns, a Rocket 4 Plus követ. Az 1.4-es NVMe protokollt használó, M.2 2280-as háttértárra Phison PS5018-E18-as kontroller, valamint TLC NAND flash lapkák kerültek, és 500 GB-os, 1, illetve 2 TB-os változatokban készül. A lemezműveleti sebességek tekintetében nem viccel a kicsike, hiszen a legnagyobb verzió 7000 MB/s-os szekvenciális olvasásra és 6850 MB/s-os szekvenciális írásra képes, s ha ezekhez hozzávesszük az elérhető tárkapacitásokat is, az amerikai multi üdvöskéje rendesen odapörköl a küszöbön ácsorgó Samsung 980 PRO-nak.


(forrás: Sabrent) [+]

Sajnos a termékoldal specifikációs része még nincs meg, így a 4K-s teljesítményről, vagy az írástűrésről nem áll rendelkezésünkre bővebb információ, de úgy tűnik, hogy némi többletköltség fejében ennél a modellnél is opció lesz a termetes hűtőborda.


(forrás: Sabrent) [+]

A pontos megjelenési dátumról és az árcédulákon szereplő összegekről egyelőre nem tudni biztosat, de az kétségtelen, hogy nem az olcsóbb megoldások közt fogjuk számontartani a jenki "rakétát".

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés