Hirdetés

Rendelhető az ASUS ProArt szériás hordozható monitorja

A CES-en bemutatott újdonság egy hónapon belül végre megvásárolható lesz.

Az ASUS az év elején online formában megtartott CES kiállításon mutatta be legújabb hordozható monitorját, mely a gyártó profiknak szánt ProArt szériájába érkezett. A microHDMI bemenettel és két USB Type-C csatlakozóval ellátott kijelzőnél jól behatárolja a termék célcsoportját, hogy a 14 hüvelykes, Full HD felbontású IPS érintőkijelző az sRGB mellett a Rec.709 színteret is 100%-ban lefedi, de a monitor alján elhelyezett állványmenet és a különböző kreatív alkalmazásokban használható hardveres vezérlőtárcsa és szoftveres kezelőpanel szintén olyan tulajdonságok, amelyek profi környezetben lehetnek igazán hasznosak.


[+]

Persze a biztonság kedvéért azért egy kihajtható támaszték is került az eszközre, így asztalon is kényelmes lesz a használat, utazáskor pedig a mellékelt, bebújós tok segít majd a kijelző védelmében.


[+]

Az ASUS ProArt PA148CTV már listázásra került az Amazonon 399 dolláros áron, júniusi szállítással, sőt, már néhány hazai webáruház felé is leadhatjuk a rendelést – itthon 155 000 forint körüli összeget kell letennünk az asztalra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés