Hirdetés

RDN - A médiatámogatás előnyei

Ramiris partnernek lenni jó, már csak az éves dílertalálkozó okán is, különös tekintettel a szokásos kistargoncányi nyereményre (lásd utolsó kép!), amely a nap végén gazdára talál, noha meglepő módon sok esetben nem elsőre - a türelmetlenebbek ezt ugyanis már nem várják meg, ilyenkor vagy négyszer is újrahúzzák a fődíjat. És bár a dílertalálkozó fénypontja kétségkívül ez, a partnerek többségét mégis az előadások hozzák el. Egy nagyker dílernapja természetesen a képviselt brandekről szól, ezek sorjáznak most, és sorjáztak egy héttel ezelőtt is, hiszen ez már a második felvonás, a magyar kultúra jegyében fogant - jelentsen ez bármit is.

Hirdetés

A meghívó piros-narancssárga színvilága még a nyarat idézi, míg az előadások címei helyenként már az aktuális évszakra hajaznak, mint a Samsungé is - "Még mindig tudom, mit veszel idén ősszel!" A HP előadás címe felér egy korrekt beismerő vallomással - "Mi nem csak vetítünk!", megható ez a fajta őszinteség. A BenQ szerint a digitális szó akár már életérzésre is bevethető, bár ennek mélyfilozófiai értelmezésére nyilván nem számít az ember - kevés erre a 45 perc. A Sony, az APC és a WD viszont feltűnő címkék helyett inkább a szürkébb alternatívát választják, és nekik van igazuk, a kevesebb több, vagy inkább a több kevesebb - szerintünk. (Szerintem...)

A Prohardver! médiatámogatói stand már a múlt héten is tartogatott újdonságokat, a most erre járók pedig már egy (HP) DLP projektor 3 méter átmérőjű fényvásznán szembesülhettek az oldal kínálta teszt-kánaánnal, ami a múltkori soktízcolos plazma után igazán üdítő fejlemény - a (talán...) 842x480-as felbontáson sehogyan sem sikerült kielégítően prezentáli magunkat..) Még a múlt héten kaptuk N***a telefonunk lencséje végre, amint az oldal egyik közszereplője épp WYSIWYG-alapon szerkeszti a fórumhozzászólását, noha erre a RIOS R3 tudvalevőleg nem képes... Talányos. :) Szintén egyedi darabnak tűnt a "kiállított" P3 Xeonos IBM notebook, nem tudtuk mire vélni. A további képeken a dílernapi díszletet örökítettük meg, ilyenkor - erre az egy hétre - a Ramiris bejárata fölé Prohardver! molinó kerül, és ott mosolyog minden kedves vásárlóra. No, persze, van ennél feltűnőbb változás is. Íme!Hirdetés

Azóta történt

Hirdetés