Kívül-belül megújult a PROHARDVER!

Időről-időre hírt adunk az oldallal kapcsolatos fejlesztésekről, változásokról - ez most különösen indokolt, hiszen a hét eleje óta saját fejlesztésű portálmotorunk verziószámot lépett, immáron RI/OS R4 fűti a PROHARDVER! virtuális hasábjait.

Hirdetés

A változások szembeötlők, már csak azért is, mert a motor cseréjével az oldal új arculatot és layoutot is kapott. A bő másfél évvel ezelőtti arculatváltáshoz képest azonban most lényegesen nagyobb előrelépés történt, hiszen az oldalt működtető programokat egytől-egyig teljesen átdolgoztuk, új a php, a html, a css és a javascript kód.

Az új PROHARDVER! már teljes egészében megfelel az xhtml 1.0 és a css 2.0 szabványoknak, de a vakok és gyengénlátók számára kritikus wai és annak részét képező section 508 kompatibilitásra sem kell sokat várni.

Az új funkciók (a teljesség igénye nélkül):

  • bár nem új, de a legfontosabb: tovább hangsúlyoztuk és átláthatóbbá, navigálhatóbbá tettük a tematikus aloldalainkat (rovatainkat);
  • márkaválasztó: a főmenü alján található legördülő menü segítségével egyetlen kattintással eljutunk a márkaoldalakra, ahol megkapunk minden, a portálon megjelent információt az egyes márkákról;
  • új kereső: régi adósságunkat törlesztettük a részletes és az eddiginél sokkal hatékonyabb keresővel;
  • kedvencek: mostantól mindenkinek saját, önhatalmúlag szerkesztett topikgyűjteménye lehet a fórumban; kérhető emailes értesítés is az egyes témákról hozzászólás esetén;
  • privát üzenetek: mostantól minden felhasználó küldhet olyan üzenetet, amelyet csak annak címzettje lát.

A PROHARDVER! portálokat hétköznaponta 32 - 38 000 látogató keresi fel, a Fórumok közelítik az 5 millió hozzászólást és az 50 ezer regisztrált tagot.

Ahogy eddig is, úgy ezúton is szeretnénk megköszönni a bizalmat és támogatást. Reméljük, hogy az újítások mindannyiunk hasznára válnak, és hamar belakjuk a megújult virtuális életteret.

Előzmények

Hirdetés