Jobb hatótávot és hosszabb üzemidőt ígér a Razer Opus X

A tavaly bemutatott, főleg út közben történő használatra tervezett fejhallgató három színben lesz elérhető.

A Razer tavaly mutatta be Opus névre keresztelt fejhallgatóját, amely a gyártó többi termékével ellentétben nem elsősorban játékra, hanem inkább utcai zenehallgatásra lett tervezve. Az eredeti Opus fejlett zajszűrésével és ambient módjával, 40 milliméteres, THX minősítésű hangszóróival és stílusos megjelenésével már ebben a formájában sem volt egy rossz eszköz, de úgy tűnik, a gyártó nem volt teljesen elégedett vele, most ugyanis bemutatták a ráncfelvarrott – ám a THX támogatás hiánya miatt némileg csökkentett funkcionalitású – Opus X-et.


[+]

Míg az előző, 25 órányi üzemidőre képes, a zajszűrés mellett beszélgetésre alkalmas mikrofonokkal is ellátott fejhallgatóban 4.2-es verziószámú Bluetooth modul dolgozott, addig az Opus X-ben már az 5.0-s verziót találhatjuk, amely valamivel nagyobb hatótávra és alacsonyabb fogyasztásra képes. Utóbbinak köszönhetően az üzemidő jelentősen nőtt, 25 helyett már 30 órán keresztül élvezhetjük zenéinket bekapcsolt zajszűrés mellett, azt kikapcsolva pedig akár a 40 órás használat is reális lehet.


[+]

A szükség esetén a mellékelt jack kábellel is használható Opus X három színben, fehérben, zöldben és rózsaszínben vásárolható meg kizárólag a Razer weboldaláról, vételára pedig az eredeti Opus nyitóárának a fele, 100 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés