A PNY GeForce RTX 3060-asa összement a mosásban

Olyannyira, hogy ideális alternatíva válhat belőle Mini-ITX-es konfigurációkba.

Hirdetés

A PNY gondolt a kompaktabb számítógépházak GA106-os GPU-ra vágyó tulajdonosaira, így bemutatta a mindössze 170 mm hosszú, 125 mm magas és szigorúan kétslotos, nem annyira kompakt elnevezésű GeForce RTX 3060 XLR8 Gaming Revel Epic-X RGB Single Fan Edition kártyát.


[+]

Az egyetlen ventilátorral hűtött, 170 wattos TDP-jű vezérlő az órajelek tekintetében – érthető okokból kifolyólag – megmarad a referencia értékeknél; a GPU 1777 MHz-ig boostol, a 12 GB GDDR6 memória pedig effektív 15 GHz-en ketyeg. A sztenderd dizájn az áramellátás, illetve a kimenetek halmazában ugyancsak visszaköszön, hiszen a plusz kakaó egy nyolctűs PCI Express tápcsatlakozón keresztül érkezik, miközben a I/O panelen egy 2.1-es HDMI konnektor és három (1.4a verziószámú) DisplayPort húzta meg magát. A hűtés burkolati elemének felső részén található a címezhető fényorgona, ami egy pislákoló GeForce RTX felirat formájában teszi tiszteletét.


[+]

A 3 éves garanciával árusított VGA vételára papíron cirka 490-500 dollár, bár ez mostanában inkább csak szívbemarkoló széljegyzetnek számít, mintsem valós összegnek.

Előzmények

Hirdetés