Játékkonzolokat csinálna a Philips a tévéiből

Hirdetés

A Philips bejelentette, hogy a 2016-ban piacra lépő okostévés modelljeinél a teljesítménynövelés és a még színesebb, gazdagabb tartalmi kínálat egyaránt fontos szerephez jut. Ennek megfelelően mindegyik idén bemutatkozó androidos készülék már bővíthető belső tárolási kapacitással, illetve alapból nagyon gyors működést garantáló négymagos processzorral rendelkezik majd (bár a konkrét hardvert nem közölték).


[+]

Az is kiderült, hogy a felhasználók az idei év első felétől már olyan játékgyártók, illetve streaming szolgáltatók programjaihoz juthatnak hozzá a Philips Android TV alapú televíziókon, mint az Amazon, Gamefly, Chillingo, vagy a Gameloft. Többek között a MyLiveGuard applikáció is része lesz ennek a csomagnak, amelynek köszönhetően az androidos tévék az okos otthonok részévé válhatnak.

A vállalattól kapott információk értelmében a 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban gyártott androidos Philips tévén napjaink legnépszerűbb játékai közül ott lesz a Grid racing, a Batman a Lego, a MotoGP és a Dirt a Gameflytól, az Asphalt 8: Airborne és a GT Racing 2 a Gameloft-tól, illetve a Feed me Oil 2 a Chillingo-tól. Ezeken túl a Philips Okostévéken a Gametree TV Gold szolgáltatás is elérhetővé válik, amelynek részeként a Rummikub, a Tetris és a WPT is a képernyőkre költözik, illetve a kisebbeknek szánt Toon Goggles sem marad ki a kínálatból. A könnyed kezelhetőség érdekében egyszerre négy Bluetooth technológiát használó vezérlő periféria csatlakoztatható a tévékhez. Akik a játékgépükhöz vagy számítógépükhöz csatlakoztatva használnák a tévéket, azoknak lehet fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítottak a 6401 sorozatú és annál magasabb kategóriás modelleknél az input lag csökkentésére, de sajnos ezzel kapcsolatban konkrét adatokkal nem szolgáltak, csak azt lehet tudni, hogy az érték kevesebb, mint 40 ms.

Előzmények

Hirdetés