Dolby Atmos és DTS:X támogatású Onkyo AV erősítő

Hirdetés

Az Onkyo nyár elején dobja piacra 700 dolláros áron új, középkategóriás házimozi erősítőjét. A 7.2-es TX-NR646 csatornánkénti maximális névleges kimeneti teljesítménye 160 watt (6 ohm, 1 kHz, 1% THD, 1 csatornán hajtva). Támogatja a Dolby Atmos és a DTS:X típusú, térhatású hangformátumok kezelését, amelyeket objektum alapúként határozták meg fejlesztők.

Onkyo TX-NR646
Onkyo TX-NR646 [+]

Ez azt jelenti, hogy a hangsávok a hangforrások pozícióját is tartalmazzák, így az alkalmazott hangrendszertől függően, az egyes komponensek pontos pozícióját ismerve egy szoftver számolja ki, hogy az adott forrás mennyire erősen szólaljon meg az egyes hangsugárzókon. Ez pedig a Dolby és a DTS szerint a korábbinál jobb minőségű, nagyobb élményt biztosító hangzást kínál a filmek esetén.

Onkyo TX-NR646
Onkyo TX-NR646 [+]

A 8 HDMI bemenettel és 2 kimenettel rendelkező modell támogatja a 4K jelek kezelését, emellett került rá egy USB port, 2 komponens, 3 kompozit, 3 digitális és 8 analóg hangcsatlakozó is. Hálózatba is köthető, és amennyiben számítógépet vagy NAS-t csatlakoztatnak hozzá, akkor az azokon található nagy felbontású hangállományok (DSD 5.6 MHz, FLAC 192 kHz/24-bit) megszólaltatását is biztosítja. Az Asahi Kasei AK4458 típusú DAC egységgel felszerelt TX-NR646 egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével iOS-re vagy Androidra épülő mobil eszközről is vezérelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés