Olcsó hot swapes billentyűzet a G.Skill keze nyomán

65 százalékos dizájn, PBT pudding kupakok, dedikált hangerőszabályzó és lecsatlakoztatható vezeték – mindez bőven 100 dollár alatt.

Hirdetés

A G.Skill leginkább a memóriáiról ismert, de egyéb szegmensekben, például a billentyűzetek területén is jelen van valamennyire. A gyártó úgy vélte, hogy nem maradhat ki a mostanában indulni látszó trendből, így kompakt, 3 és 5 tűs switch-ekkel egyaránt kompatibilis gyorscserés foglalatokkal ellátott, háromszintű dőlésszögszabályzást kínáló klaviatúrát dobnak piacra.


[+]

A 65 százalékos kivitelű, US ANSI kiosztású megoldás a KM250 RGB nevet kapta, és lineáris karakterisztikájú Kailh Red kapcsolóinak szárán kettős fröccsöntéssel készített pudding PBT billentyűsapkák csücsülnek, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a plug and play vezérelhető RGB világítás minél szembeötlőbb prezentálására.


[+]

A magától értetődő módon NKRO-s, 685 grammot nyomó eszköz jobb felső sarkában egy hangerőt dirigáló tárcsa nyert elhelyezést, és az extra képességeket a jól bevált módszerrel, azaz az Fn + [gomb] kombinációkkal érhetjük el.


[+]

A sztenderd 1,8 méter hosszúságú, fonott kábel leválasztható, és USB Type-C/Type-A típusú, miközben alul nem csak a műanyag burkolatról, de a kihajtható lábpárokról sem spórolták le a tervezők a csúszásgátló gumitappancsokat.


[+]

Az Amazonon 55 dollárért már kosárba rakható perifériához egy kétfunkciós szerszámot adnak, aminek az egyik végén kupak-, a másikon pedig kapcsolószedő csipesz található, és mindkettő a jobbik fajtából származik.


[+]

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés