NZXT Sentry 3 ventilátorvezérlő panel méretes színes érintőkijelzővel

Az NZXT öt év után nyúlt hozzá újra a ház előlapjába, egészen az 5,25"-es meghajtóhelyre szerelhető Sentry családba tartozó ventilátorszabályozó panelhez. A most bemutatott Sentry 3 elődje, a szintén kapacitív érintőkijelzős Sentry 2 még 2009-ben jelent meg, így ráfért egy alaposabb frissítés. Első körben az érintőkijelzőt cserélték le egy nagyobb, immáron 5,4 hüvelyk képátlójú, továbbra is színes panelre (az előd 4,63"-es volt), ami a gyártó szerint a legnagyobb ami a piacon kapható ebben a kategóriában.

Persze nem csak ez az egyetlen változás, hanem tovább finomították a részleteket is. Bár az ötcsatornás ventilátorvezérlő maradt, azaz továbbra is legfeljebb öt légkavaró fordulatszámát tudjuk külön-külön vagy egyszerre állítani változatlanul (feszültség alapon) az előlapról, de igény szerint a link gomb segítségével kiválaszthatjuk, pontosabban csoportba rendezhetjük, hogy mely szélgépeket kívánjuk egyszerre vezérelni. Emellett az egyes csatornák teljesítményét 10-ről 15 wattra növelték, de a csatlakozókat négytűsre cserélték, így PWM-es ventilátorokat is tud kezelni, és a teljes panelt ellátták alul- és túlfeszültség, valamint rövidzár védelemmel is.

Természetesen megmaradt a teljesen manuális és az előre eltárolt beállítások használatának lehetősége, valamint a kijelző és a riasztás kikapcsolásának lehetősége. Hőérzékelőből viszont most csak egyet kapott, de a kijelzés immáron tized pontossággal történik Celsius-fokban vagy Fahrenheitben.

Az NZXT Sentry már fellelhető a gyártó webshopjában, ahol 35 dollárt kérnek érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • NZXT

Előzmények

Hirdetés